اداره انتشارات
۱۴۰۳/۲/۱
رنگ هاي خوراكي طبيعي مورد مصرف در مواد غذايي
چکیده: 0
نویسنده: دكتر مهربان صادقي - مهندس بهمن بنايي ـ دكتر عبد المجيد فدايي ـ دكتر غلامرضا جاهد خانيكي ـ مهندس محسن فرهادي ـ مهندس ژانت فرساد ـ شيرين كوهي فايق
ناشر: دانشگاه علوم پزشكي شهركرد 1397- آواي قلم
ویراستار: 0
مترجم: 0
شابک: 9786007542842
فهرست مطالب: 0
آدرس : شهرکرد، بلوار کاشانی، ستاد دانشگاه، ساختمان شماره 2
کدپستی : 8815713471 تلفن :  33349509-038
پست الکترونیک:pub@skums.ac.ir 
تاریخ بروز رسانی 1403/02/01
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal