مدیریت روابط عمومی
۱۴۰۳/۱/۱۰
1397/02/31
تشديد نظارت هاي بهداشتي بر عرضه مواد غذايي در ماه رمضان
وب دا؛ معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد و رئيس مركز بهداشت استان چهارمحال و بختياري، از آغاز طرح تشديد نظارت هاي بهداشتي بر عرضه مواد غذايي در ماه مبارك رمضان در اين استان خبر داد.
به گزارش وب دا به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ سيد راشد جزايري با اشاره به اهميت رعايت نكات بهداشتي در تهيه و توزيع مواد مصرفي روزه داران گفت: 36 كارشناس در قالب 18 اكيپ بازرسي، طرح ويژه تشديد نظارت بهداشتي بر عرضه فرآورده‌هاي غذايي در طول ماه رمضان را از ساعت 16 تا 22 هر روز در استان اجرا مي‌كنند.
وي تصريح كرد: در قالب اين طرح، بازديد و نظارت بر كارگاه‌ها و مراكز تهيه و توزيع شيريني و زولبيا و باميه، آش و حليم، محل‌هاي عرضه خرما و مواد غذايي مورد مصرف ماه رمضان، با دقت بيشتري از سوي بازرسين و كارشناسان بهداشت صورت مي‌گيرد.
رئيس مركز بهداشت چهارمحال و بختياري اضافه كرد: توجه به رنگ انواع شيريني، پرهيز از مصرف اين مواد در صورت هر گونه سوختگي، توجه به نظافت يخچال‌ها و محل نگهداري مواد و استفاده متصديان از دستكش و روپوش مخصوص، از نكات بهداشتي حائز اهميت در خريد مواد غذايي است.
جزايري در ادامه از مردم خواست، در صورت مشاهده هر گونه تخلف در اين زمينه، موارد را از طريق شماره تلفن 190 گزارش نمايند.
تعداد بازدید:
191
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal