مدیریت روابط عمومی
۱۴۰۳/۲/۱
1398/09/23
مبتلايان به آنفلوانزاي فصلي به شدت از خود درماني بپرهيزند
وبدا؛ مسئول كنترل عفونت معاونت درمان دانشگاه علوم پزشكي شهركرد، نسبت به خود درماني مبتلايان به آنفلوانزاي فصلي هشدار داد.
به گزارش وبدا؛ حميرا محمدي اظهار داشت: ويروس آنفلوانزاي فصلي در سال جاري چندين ويژگي دارد از جمله اينكه امسال سه هفته زودتراز سال گذشته فعاليت اين نوع ويروس آغاز شده و وقتي ويروسي زودتر فعاليت كند طبيعتاً مناطق جغرافيايي بيشتر و تعداد مبتلايان بيشتري را در بر مي گيرد.
وي با ذكر اين نكته كه مهمترين راه پيشگيري، رعايت نكات بهداشتي است افزود: مهمترين نكته بهداشتي در پيشگيري از ابتلا به آنفلوانزاي فصلي، شستشوي دستها به ويژه در كودكان مي باشد.
محمدي تصريح كرد: همچنين رعايت آداب تنفسي بسيار مهم است و افرادي كه مبتلا به اين ويروس مي شوند بايد زمان سرفه و عطسه دستمالي را جلوي دهان و بيني گرفته و پس از استفاده دستمال را در پلاستيك گذاشته و به سطل زباله بياندازند.
وي اضافه كرد: رعايت فاصله مناسب با اين گونه بيماران از جمله اصول مهم در پيشگيري از ابتلا به اين بيماري مي باشد.
وي با بيان اينكه مبتلايان به آنفلوانزاي فصلي بايد به شدت از خود درماني پرهيز نمايند افزود: خود درماني در اين افراد موجب تشديد بيماري و بستري شدن آنها در بيمارستان مي گردد.
وي با بيان اينكه، مصرف خودسرانه آنتي بيوتيك و داروهاي كورتون دار از جمله دگزامتازون براي اين بيماران توصيه نمي شود افزود: البته استفاده از استامينوفن ساده و مايعات گرم و استراحت در منزل در بهبود سريعتر بيماري كمك مي كند.
محمدي گفت: رعايت نكات دقيق بهداشتي از سوي مردم باعث مي شود كه موج آنفلوانزاي فصلي زودتر در كشور فروكش كند و بيماران كمتري به اين ويروس مبتلا گردند و يا نياز به درمان و بستري در بيمارستان داشته باشند.
مسئول كنترل عفونت معاونت درمان دانشگاه علوم پزشكي شهركرد در پايان خاطر نشان كرد: افراد بالاي 65 سال، زنان باردار، بيماران قلبي ريوي ، مبتلايان به سرطان كه تحت درمان هستند، مصرف كنندگان داروهاي سركوب كننده سيستم ايمني، بيماران با نارسايي كبد و كليه و ديابت بيشتر در معرض ابتلا به ويروس شديد آنفلوانزا هستند.
تعداد بازدید:
213
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:4 تعداد کل امتیازها:1
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal