مدیریت روابط عمومی
۱۴۰۳/۲/۵
1398/12/03
سبقت شايعات از ويروس كرونا

وبدا؛ رئيس دانشگاه علوم پزشكي، خدمات بهداشتي و درماني چهارمحال و بختياري گفت: انتشار شايعات از ويروس كرونا پيشي گرفته و پيش از اپيدمي كرونا با اپيدمي هراس و اضطراب در جامعه مواجه هستيم.
به گزارش وبدا؛ دكتر مجيد شيراني صبح سومين روز از اسفندماه 98 در جمع معاونين بهداشتي، درمان و غذا و دارو و جمعي از روسا و مديران بيمارستان ها و متخصصين مربوطه با ابراز نگراني از شيوع برخي اخبار و اطلاعات غلط در خصوص كرونا ويروس و ايجاد هراس و اضطراب در جامعه بر ضرورت اطلاع رساني و آموزش صحيح در تمامي سطوح تاكيد نمود.
وي با بيان اينكه توجه به اخبار غير رسمي و بعضاً كذب موجب بي اعتمادي به مراجع رسمي اطلاعاتي و بسيار مخرب و آسيب زا است بر نقش موثر رسانه هاي جمعي براي انعكاس اخبار درست و به موقع و كاهش نگراني مردم اشاره داشت.
وي، ايجاد تقاضاي كاذب براي تهيه ماسك و كمبود در برخي داروخانه ها و مراكز عرضه را از ديگر مشكلات ايجاد شده در خصوص اين موضوع عنوان كرد و افزود: در درجه اول مردم بايد بدانند كه چه كساني نيازمند استفاده از ماسك هستند و استفاده غير صحيح و دفع نامناسب ماسك هاي آلوده چه خطراتي مي تواند به دنبال داشته باشد.
رئيس مركز بهداشت استان نيز در اين نشست با اشاره به اقدامات و هماهنگي هاي درون و برون بخشي انجام شده، به تشريح كميته هاي 9 گانه در سطح وزارت خانه پرداخت.
به گفته سيد راشد جزايري، در استان نيز 9 كميته شامل: درمان، مراقبت و پيشگيري، آزمايشگاه، آموزش، روابط عمومي، IT و ثبت داده ها ، تداركات و پشتيباني ، دارو و تجهيزات و انتظامي تشكيل و روساي آن معرفي گرديد.
سرپرست معاونت درمان دانشگاه نيز در اين نشست، مشكل اصلي در مواجه با ويروس كرونا را عدم آگاهي برشمرد.
دكتر فريدون رحماني ، رعب و ترس ايجاد شده در بين مردم را ناشي از بي اطلاعي آنان نسبت به بيماري، ميزان مرگ و مير ناشي از آن و انتشار اخبار نادرست عنوان كرد و افزود: مردم بايد بدانند علي رغم قدرت سرايت بالاي ويروس، ميزان كشندگي آن بسيار پايين تر از بسياري از بيماري هاي ويروسي است و مهمتر از همه امكان پيشگيري از آن با روش هاي ساده و كاملاً ابتدايي مانند شست و شوي منظم و صحيح دست ها و خودداري از تماس نزديك با افراد با علائم حاد تنفسي و شبه آنفولانزا مي باشد.
وي همچنين با اشاره به افزايش بار مراجعات غير ضروري افراد با علائم سرماخوردگي به مراكز درماني در اين خصوص اظهار داشت: پرهيز از حضور در مراكز تجمعي، استراحت كافي، داشتن تغذيه مناسب، خوردن ميوه و مايعات ضمن كمك به پيشگيري از شيوع ويروس در بهبود حال بيمار در مدت زمان كوتاه تر موثر است.
تعداد بازدید:
184
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:4 تعداد کل امتیازها:3
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal