۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ ارديبهشت
1402/09/28 /Dorsapax/Data/Sub_19/File/yaldaa.jpg
آغاز طرح تشدید نظارت بر تهیه و توزیع مواد غذایی به مناسبت شب یلدا
دکتر علی احمدی معاون بهداشت و رئیس مرکز بهداشت استان گفت : سامانه 190 آماده دریافت شکایات مردمی پیرامون تخلفات عرضه موادغذایی در روزهای منتهی به شب یلداست.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه ؛ دکتر علی احمدی رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری دراین خصوص گفت: طرح تشدید نظارت بر تهیه و توزیع مواد غذایی به مناسبت شب یلدا با حضور 210 بازرس بهداشت محیط در سطح استان آغاز شده است.وی افزود: همچنین در این طرح 16 تیم دونفره در ساعات غیراداری و روز‌های تعطیل بر مراکز و اماکن تهیه و توزیع اقلام خوراکی و موادغذایی استان نظارت دارند.
دکتر احمدی اضافه کرد: این طرح با هدف افزایش خرید مردم، و با تمرکز نظارت بر فروشگاه ها، آجیل فروشی ها، شیرینی فروشی ها، میوه فروشی‌ها و ... اجرا می‌شود.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: همچنین در این طرح نظارت بر هتل ها، تالارها، سنتی سراها، اماکن گردشگری و محل‌های برگزاری جشن‌های شب یلدا تشدید شده است.
دکتر احمدی اضافه کرد: نمونه برداری از موادغذایی، کنترل کیفی آب آشامیدنی و جلوگیری از عرضه دخانیات بویژه قلیان در اماکن از جمله موارد مورد تاکید در این طرح است.
وی ادامه داد: بازرسان بهداشت محیط در صورت مشاهده تخلف ضمن صدور اخطاریه بهداشتی، متصدی متخلف را به مراجع قضایی ارجاع می‌دهند.
به گفته وی؛ سامانه شبانه روزی 190 آماده دریافت گزارشات مردمی از تخلفات بهداشتی است
تعداد بازدید: 57
Powered by DorsaPortal