۱۴۰۳ شنبه ۲۹ ارديبهشت
1403/01/22 /Dorsapax/Data/Sub_19/File/salehifarddr.jpg
پیام تبریک معاون بهداشت و رئیس مرکز بهداشت استان به مناسبت روز دندانپزشک
دکتر علی ضامن صالحی فرد معاون بهداشت و رئیس مرکز بهداشت استان با صدور پیامی بیست و سوم فروردین ماه روز دندانپزشک را تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی، متن پیام به شرح زیر است :
دندانپزشکی شاخه ای از علوم پزشکی است که در دو بخش بهداشت و درمان فعال است. دندانپزشکان گرامی با آموزش و مراقبت های بهداشتی سعی می کنند، سلامت دهان و دندان اقشار مختلف مردم را تامین کرده و اگر کسی دچار مشکل شد با درمان های مناسب، صحت و سلامتی را به فرد هدیه می دهند.روز دندانپزشک فرصتی است مغتنم برای قدردانی از جایگاه تلاشگران عرصه بهداشت و خدمات سلامت دهان و دندان که جزء تفکیک ناپذیر و عامل تأثیرگذار در کیفیت و بهبود زندگی افراد جامعه می باشد.
این روز را به تمام دندانپزشکان گرامی تبریک گفته و موفقیت روزافزون آنها را برای توسعه سلامتی و بهداشت عمومی جامعه از خداوند مهربان خواستارم .