دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۲/۶
1399/07/05
(مراسم "تجلیل از جهادگران سلامت شبکه بهداشت و درمان شهرستان بن" همزمان با هفته دفاع مقدس

به گزارش وبدا،فتاح پور ریاست شبکه بهداشت ودرمان شهرستان  بن  ،  از مراسم "تجلیل از جهادگران سلامت " همزمان با هفته دفاع مقدس  در روز سه شنبه 1  مهرماه 99خبرداد.

در این مراسم که با حضور جزایری معاونت بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان- فرماندار و امام جمعه شهرستان بن، درخشان مدیر روابط عمومی دانشگاه-ریاست و معاونت شبکه- مسئولین واحدهای شبکه، در سالن جلسات  مرکز شبانه روزی شماره 1 بن برگزار شد، فتاح پور ریاست شبکه،پس از خوش آمد گویی و گرامیداشت هفته دفاع مقدس، گزارشی از وضعیت کرونا در شهرستان را ارائه نمود و از تلاش شبانه روزی پزشکان- پرستاران- مراقبین سلامت-همکاران بهداشت محیط  بهورزان و تمامی مسئولین و کارشناسان ستادی شبکه و همچنین همکاری بین بخشی شهرستان، در راه مبارزه با کرونا تقدیر و تشکر نمود. سپس نادری فرماندار شهرستان بن گفت: از زمان شیوع ویروس کرونا در کشور پرسنل- پزشکان- بهداشت محیط- و .. شبکه  با مدیریت و برنامه ریزی مناسب فتاح پورریاست شبکه ، تمام اقدامات  و فعالیتهای لازم ، بموقع  در جهت پیشگیری و  کنترل بیماری صورت گرفت، که جا دارد از تلاش و زحمات تمام این عزیزان قدردانی گردد. در ادامه جزایری معاونت بهداشتی  با عنوان وضعیت هشدار و زنگ خطر در شهرستان بن و استان تاکید بررعایت پروتکلهای  بهداشتی ، خواستار اطلاع رسانی از پتانسلیهای خبری موجود در شهرستان در این مطالبی بیان نمود.

در پایان  از جهادگران سلامت شهرستان با اهدای لوح و هدایایی قدردانی بعمل آمد.

یزدانی
وبدا، روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بن