دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۲/۱
1399/08/11
/ تشکیل کمیته های نه گانه کووید19 شبکه بهداشت ودرمان شهرستان بن

به گزارش وبدا،به نقل ازفتاح پور ریاست شبکه، این جلسه  با محوریت بررسی چالشهای مرتبط با اپیدمی کووید19،با حضور معاونت بهداشتی شبکه ومسئولین کمیته های نه گانه کووید19  در سال جلسات شبکه بهداشت ودرمان شهرستان بن تشکیل گردید.در ابتدا سلیمی معاونت  بهداشتی شبکه ضمن تشکر وخداقوت به همکاران محترم ستادی به تبیین آخرین وضعیت ابتلا به کووید19 در شهرستان پرداخته ولزوم همکاری بیش از پیش کمیته های نه گانه را خواستار شدند.در ادامه رحمانی کارشناس مسئول پیشگیری ومبارزه با بیماری ها به تحلیل وضعیت شهرستان به تفکیک شهر / روستا اشاره نمودند. سپس پایاب  مسئول واحد سلامت محیط وکار به آخرین وضعیت مربوط به اجرای پروتکل های بهداشتی توسط اصناف اشاره نموده وموضوع مدیریت آرامستان ها وطرح موضوع در جلسه ستاد شهرستانی کووید19 را خواستار شدند.درادامه مهندس محمدی کارشناس مسئول واحد آموزش وارتقای سلامت به اقدامات انجام  شده در راستای برگزاری الکترونیک جلسات آموزشی اشاره نموده وازهمکاری وتلاش واحد آمار وفناوری اطلاعات تقدیر نمودند.پس از بحث وتبادل نظر وارائه پیشنهادات مصوبات زیر مقرر گردید:

- جلسات مربوط به کمیته های نه گانه بصورت ماهیانه تشکیل و در صورت نیاز جلسات به صورت فوق العاده تشکیل گردد.

- موضوع ساماندهی آرامستان ها وبرگزاری مراسمات ترحیم در جلسه ستاد شهرستانی کرونا مطرح ومصوبه قانونی جهت اجرا اخذ گردد.

- موضوع عدم درج آگهی ترحیم در فضای مجازی توسط کمیته روابط عمومی واطلاع رسانی پیگیری و مکاتبات لازم با مسئولین مربوطه صورت پذیرد.

- کمیته روابط عمومی واطلاع رسانی نسبت به طراحی بنر به منظور نصب در ورودی آرامستان ها اقدام وطرح پیشنهادی با مکاتبه رسمی به فرمانداری ارسال گردد تا پس از صدور دستور لازم توسط فرماندار محترم شهرستان اقدام لازم توسط شهرداران ودهیاران صورت گیرد.

- واحد سلامت محیط ومبارزه با بیماری ها طی مکاتبه رسمی با فرمانداری نسبت به تعیین زمان مناسب و منظم جهت برگزاری کمیته شهرستانی مقابله با کرونا اقدام نمایند.

- بمنظور ساماندهی جلسات ستاد شهرستانی مبارزه با کرونا، آقای حسین محمدی بعنوان تنظیم کننده صورتجلسات کرونای شهرستان تعیین و اقدامات لازم در این خصوص را انجام دهند.

- واحد سلامت محیط و کار هماهنگی های لازم را درخصوص تشکیل جلسات با فرمانداری بعمل آورد.

- کمیته های 9گانه، پس از برگزاری جلسات نسبت به برنامه ریزی و نگارش صورتجلسات اقدام نمایند.

- جلسات آموزشی مرتبط با کووید19 توسط واحدهای مختلف ستادی، بصورت ماهیانه برگزار گردد.

- واحد امور دارویی نسبت به تامین الکل مورد نیاز تزریقات مراکز تحت پوشش اقدام و ازسهمیه تخصیص یافته معاونت بهداشتی دانشگاه  استفاده نگردد.

- کارشناسان محترم جلب مشارکتهای  مردمی و روابط عمومی شبکه، هماهنگی های لازم برای تشکیل جلسه جهت جلب مشارکت خیرین را انجام دهند.

- مسئول محترم سلامت محیط و کار، هماهنگی لازم در خصوص برگزاری جلسه با حضور فرماندهی  /  جانشین ناحیه مقاومت بسیج شهرستان با محوریت  گندزدایی هوشمند بعمل آورند .

- کمیته پشتیبانی نسبت به تجهیز کانکس محل نمونه گیری به سیستم گرمایشی ، اقدام لازم را بعمل آورد.

- کارشناس جلب مشارکتهای مردمی جلسه ای با حضور ریش سفیدان و مسئولین محلی برگزار و موضوع ساماندهی مراسمات ترحیم بررسی و اقدام مقتضی صورت گیرد.

یزدانی
وبدا، روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بن