درباره کرونا ویروس بیشتر بدانیم
۱۴۰۳ جمعه ۱۰ فروردين
1398/12/26
دستور العمل گندزدايي سطوح
- تمامي سطوح داراي تماس مشترك (نظير دستگيره درب، ميله راه پله، پشتي صندليها و...) بايدابتدا نظافت و سپس براساس جدول ذيل گندزدايي گردد.
- هنگام نظافت وگندزدايي اماكن بسته بايد خالي از افراد ويا داراي تهويه مناسب بوده و در حين گندزدايي پنجره­ها باز و فرد بايد از دستكش و ماسك مناسب استفاده نمايد.
- دو مرحله نظافت (بامواد شوينده) و گندزدايي جدا از يكديگر بوده و نبايد هيچ گونه اختلاطي بين شوينده وگند زدا ايجاد گردد.
- محلول گندزدا بايد روزانه تهيه گردد (كارايي آن پس از گذشت 24 ساعت كاهش مي­يابد).
- گند زدا با آب سرد تهيه گردد .
- گند زدايي سطوح با دستمالي كه توسط محلول گندزدا آغشته شده، براي سطوح انجام ميشود. ابتدا دستمال خيس گردد و با فشردن آب اضافي آن گرفته و بر سطوح كشيده ميشود.
- لازم است رطوبت ناشي از مواد گند زدا به صورت خود بخودي خشك شود.
- مدت حدود 10دقيقه ماندگاري براي اثر بخشي مواد گند زدا بر روي سطوح توصيه مي گردد.
 

نحوه تهيه محلول كلر با غلظت مورد نياز از وايتكس 5 درصد كلر فعال

كاربرد

نسبت رقيق سازي وايتكس با آب بر حسب واحد

نسبت رقيق سازي وايتكس با آب بر حسب قاشق غذاخوري / ليوان

حجم آب مورد نياز

(سي سي)

حجم آب ژاول

( سي سي)

سطوح محيطي (غيربحراني نظيرسطوح تميز و سطوح خانگي و وسايل شخصي و ...)

99

1

10 سي سي (2 قاشق غذاخوري) وايتكس در 1 ليتر آب (4 ليوان)

 
دستوركار ضد عفوني دستها
بهتر است از مواد بر پايه الكلي جهت ضد عفوني دست استفاده گردد به شرح ذيل استفاده شود .
(فرمول كلي نسبت رقيق سازي: محلول غليظ تقسيم بر محلول رقيق منهاي 1 )
ضد عفوني دست با استفاده از الكل70درصد: براي تهيه الكل 70درصد از الكل 96درصد(طبي) بصورت زير عمل مي نماييم:
در يك ظرف يك ليتري تقريبا 730 سي سي الكل 96درصد را ريخته مقدار و 270 سي سي آب جوشيده سرد شده را به آن اضافه مي كنيم(تقريبا سه حجم الكل به اضافه يك حجم آب مقطر و يا جوشيده شده) 
 
تعداد بازدید:
4515
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:3 تعداد کل امتیازها:136
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
Powered by DorsaPortal