جشنواره زندگی و مقابله با کرونا
۱۴۰۳ دوشنبه ۳۱ ارديبهشت
1399/08/24
چهارمین جلسه هماهنگی برگزاری جشنواره کشوری زندگی و مقابله با کرونا برگزار شد
به گزارش وبدا؛ سید علی درخشان افزود: این جلسه در بیست و چهارمین روز از آبان ماه 99 با حضور معاون آموزشی دانشگاه و مدیر اداره کل تحصیلات تکمیلی و جمعی از کارشناسان مربوطه در دفتر دکتر سلیمانی تشکیل شد.
به گفته وی، در این جلسه ضمن اعلام موافقت هیات رئیسه دانشگاه برای برگزاری جشنواره بصورت ملی و عنوان و محورهای جشنواره، پوستر و جزئیات برگزاری جشنواره نهایی شد.
درخشان افزود: همچنین در این جلسه بر ضرورت استفاده از ظرفیت رسانه و فضای مجازی برای اطلاع رسانی عمومی تاکید شد.
مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به برگزاری جلسات هم اندیشی با مدیران سایر حوزه ها از اضافه شدن سه عنوان جدید "تعهد و اخلاق حرفه ای مدافعان سلامت در کرونا " و "مدافعان سلامت در کلام رهبر " و " کودکان و کرونا " به محورهای جشنواره خبر داد.
وی افزود: همچنین در نوع آثار ارسالی از سوی شرکت کنندگان، خوشنویسی نیز برای استفاده از ظرفیت هنرمندان خطاط به سایر عناوین اضافه شد.