اولین جشنواره ایمنی بيمار، اعتبار بخشي وآموزش به بيمار
۱۴۰۳ دوشنبه ۱۰ ارديبهشت
1398/06/06
ارتقاي ايمني بيمار يكي از مهم ترين عوامل موثر در افزايش كيفيت خدمات درماني است
معاون پرستاري وزارت بهداشت گفت: بين 5 تا 10 درصد هزينه هاي مربوط به سلامت، ناشي از خدمات باليني غيرايمني است كه منجر به آسيب بيماران مي شود و در اين ميان سهم نارسايي سيستم ها بيش از نقش افراد است.

به گزارش روابط عمومي معاونت مراقبت پرستاري، دكتر مريم حضرتي در نخستين جشنواره ايمني بيمار، اعتباربخشي و آموزش به بيمار كه در دانشگاه علوم پزشكي شهركرد برگزار مي شود، اظهار كرد: در دنياي كنوني ارائه مراقبت هاي درماني مطلوب جزو اصلي ترين اهداف نظام سلامت كشورها است، در جمهوري اسلامي ايران نيز برخورداري آحاد جامعه از بالاترين سطح سلامت، يكي از اهداف كلان كشور و از اهداف اختصاصي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي محسوب مي شود.

وي با بيان اينكه ارتقاي ايمني بيمار كه چالش نظام سلامت در تمامي كشورهاي دنيا محسوب مي شود، از جمله مهم ترين عوامل موثر در افزايش كيفيت خدمات درماني است، گفت: درمان موفقيت آميز بيماران، علاوه بر صلاحيت حرفه اي تك تك كاركنان ارائه دهنده خدمات درماني، به گستره اي از عوامل ديگر نيز بستگي دارد.

معاون پرستاري وزارت بهداشت، با بيان اينكه براساس مطالعات متعدد، خطاهاي درماني در سيستم هاي درماني، شايع و هزينه هاي قابل توجهي در پي دارند، گفت: مراقبت و خدمات درماني غيرايمن علاوه بر تحميل رنج به بيماران، هزينه هاي اقتصادي سنگين نيز دربردارد، به طوريكه موسسه پزشكي آمريكا هزينه هاي مستقيم و غير مستقيم ناشي از وقايع ناخواسته قابل پيشگيري را تا 17 ميليارد دلار تخمين مي زند.

دكتر حضرتي تصريح كرد: بين 5 تا 10 درصد هزينه هاي مربوط به سلامت، ناشي از خدمات باليني غيرايمني است كه منجر به آسيب بيماران مي شود و در اين ميان، سهم نارسايي سيستم بيش از نقش افراد است
مركز سايت معاونت درمان