دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۱/۱۰
1399/06/22
برگزاري وبينار آموزشي
معاونت آموزشي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد با همكاري اساتيد محترم هيئت علمي دانشكده پرستاري شهركرد وبينار آموزشي مراقبت خانواده محور، مديريت اورژانس و صلاحيت مراقبين سلامت در بيماران مبتلا به COVID-19  و آنفلوآنزاي فصلي  را روز سه شنبه 1399/6/25 از ساعت 10 صبح لغايت 12 ظهر برگزار مي نمايد.
لازم به ذكر است اساتيد شركت كننده در اين وبينار آقاي دكتر شهرام اعتمادي فر(دكتري تخصصي آموزش پرستاري)، دكتر محمد حيدري (دكتري تخصصي سلامت در بلايا و فوريت ها) و خانم دكتر فاطمه علي اكبري (دكتري تخصصي آموزش پرستاري) هستند و آخرين اطلاعات علمي را در زمينه هاي اين وبينار به سمع و نظر شركت كنندگان مي رسانند.
علاقه مندان جهت شركت در اين وبينار مي توانند در همان روز به لينك ذيل مراجعه نمايند:
همچنين جهت دريافت و مشاهده كامل برنامه وبينار آموزشي مي توانند به ادرس ذيل مراجعه نمايند:  skums.ac.ir/g-corona