دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۲/۵
1399/08/25
وببنار آموزشی تجویز منطقی دارو (حضور پزشکان بالاخص پزشکان عمومی الزامی است)

* وبینار آموزشی با موضوع تجویز منطقی دارو در درمان کووید-19 بر اساس آخرین دستورالعمل کشوری با همکاری معاونت آموزشی و معاونت درمان دانشگاه روز سه شنبه 1399/08/27 از ساعت 10 لغایت 12 برگزار می گردد.
*  وبینار که با حضور آقای دکتر فریدون رحمانی(متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری)،خانم دکتر زهرا حبیبی(فوق تخصص بیماری های ریوی) و خانم دکتر مریم کیهانی(متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری) برگزار می گردد.

تذکر مهم:به استناد بند 3 صورتجلسه مورخ 1399/08/18 ستاد مبارزه با کرونای دانشگاه حضور پزشکان بالاخص پزشکان عمومی در این وبینار الزامی است.