دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۱/۱۰
1399/08/26
انتخاب پژوهشگران برتر،فناور برتر، مقاله برتر و محقق جوان برتر سال 2019 دانشگاه
معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه در نظر دارد به منظور ارج نهادن به امر پژوهش و جهت ترغیب و تشویق محققین دانشگاه، پژوهشگران برتر، فناور برتر، مقاله برتر و پژوهشگر برتر جوان دانشگاه را انتخاب و در هفته پژوهش از ایشان تقدیر نماید. این معاونت پژوهشگران برتر اعضاء هیات علمی را بر اساس اطلاعات موجود در سامانه علم سنجی اعضاء هیات علمی وزارت بهداشت https://isid.research.ac.ir/skums)) انتخاب خواهد کرد.

*شرط ورود اعضاء هیات علمی:
داشتن H-index حداقل 5 برای اعضاء هیات علمی پایه
داشتن H-index حداقل 5 برای اعضاء هیات علمی بالینی یا چاپ حداقل یک مقالهISI (JCR) به عنوان نویسنده اول یا مسئول در بازه زمانی مورد نظر

*جهت انتخاب پرسنل برتر، متقاضیان می بایست حداکثر تا تاریخ 02 / 09 / 1399 فرم های مربوطه را تکمیل نموده و به همراه مستندات به مسئول واحد علم سنجی معاونت تحقیقات و فناوری (جناب آقای جلیل قانی) تحویل دهند.

*انتخاب دانشجوی برتر بر اساس معیارهای انتخاب پژوهشگر برتر بند (ک) دانشجوئی انجام خواهد شد. لازم است دانشجویان متقاضی مدارک خود را حداکثر تا تاریخ 03 / 09 / 1399 به مسئول کمیته تحقیقات دانشجویی (سرکار خانم دکتر سقایی) تحویل دهند.

*زمان اعلام نتایج ارزیابی مستندات تاریخ 17 / 09 / 1399 و مهلت اعتراض تا تاریخ23 / 09 / 1399 می باشد.

جهت دریافت فرم انتخاب پژوهشگران برتر(فناور برتر)، مقاله برتر و محقق جوان برتر سال 2019 دانشگاه، اینجا کلیک کنید.
جهت دریافت فرم فرم امتیازبندی دانشجویان ،  کلیک کنید.