دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۱/۱۰
1400/01/25
فراخوان بکارگیری نیروی پرستار در قالب قرارداد 89 روزه

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ،درمانی استان چهار محال وبختیاری با توجه به موج چهارم بیماری کووید 19جهت تکمیل کادر پرستاری بخشهای درگیر با بیماری کرونا از کلیه دارندگان مدرک دانشگاهی رشته پرستاری که دارای گواهی پایان خدمت قانون پزشکان و پیراپزشکان یا معافیت از طرح باشند دعوت به همکاری می نماید .

علاقمندان میتوانند از تاریخ 26 فروردین 1400 با مراجعه به آدرس زیر نسبت به ثبت نام اقدام نمایند :

لازم به ذکر است با داوطلبان بصورت 89 روزه در قالب قانون کار صرفاً جهت خدمت در بخشهای بیماران کرونایی بیمارستانهای جدول ذیل قرارداد منعقد خواهد شد.

بیمارستان

جنس

تعداد

مرکزآموزشی درمانی آیت اله کاشانی

مرکز آموزشی درمانی هاجر (س)شهرکرد

بیمارستان فارسان

بیمارستان لردگان

بیمارستان بروجن

بیمارستان اردل

بیمارستان ناغان

جمع

تذکرات:

1- این بکارگیری هیچگونه رابطه استخدامی بین داوطلب و دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد ایجاد نخواهد کرد و تمدید یا استمرار خدمت نیروهای بکارگیری شده از این طریق طبق نظر و به صلاحدید دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد خواهدبود و هیچگونه حقی برای داوطلبان ایجاد نمی کند.

2- داوطلبان ثبت نام خود را بصورت اینترنتی انجام دهند و از هرگونه مراجعه حضوری به دانشگاه و واحدهای تابعه جداً خودداری نمایند. بدیهی است پس از بررسی مدارک، جهت انعقاد قرارداد 89 روزه با داوطلبان تماس حاصل خواهد شد.

3 - انعقاد قرارداد 89 روزه بر اساس اولویت ثبت نامی انجام خواهد شد و تا بر طرف شدن نیاز دانشگاه حداکثر در سقف تعداد مندرج در آگهی ادامه خواهد یافت.