دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۲/۷
1400/04/23
اطلاعیه شماره 10
((اعلام نحوه تحویل مدارک داوطلبان پذیرفته شده نهایی آزمون استخدامی مورخ 99/11/24 به هسته گزینش دانشگاه ))

پیرو اعلام اسامی معرفی شدگان آزمون استخدامی 99/11/24 (ویژه دانشگاههای علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تابعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از سوی سازمان سنجش آموزش کشور ،بدینوسیله به اطلاع می رساند افرادی که اسامی آنان بر اساس کارنامه صادر شده آن سازمان بعنوان قبول نهایی معرفی گردیده اند بایستی طبق جدول زمانبندی تعیین شده مدارک ذیل را شخصا تحویل مدیریت هسته گزینش دانشگاه واقع در شهرکرد- خیابان کاشانی-ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی استان نمایند.

مدارک مورد نیاز :
1-اصل و تصویر خوانا از پشت وروی کارت ملی
2- اصل و تصویر خوانا از تمام صفحات شناسنامه فرد داوطلب ( صفحه انتخابات ضمیمه گردد)
3-دو قطعه عکس جدید تمام رخ با زمینه سفید و پشت نویسی شده
4- اصل و تصویر خوانا از کارت پایان خدمت نظام وظیفه یا معافیت دائم از آن ویژه داوطلبان مرد
5- اصل و تصویر خوانا از گواهی پایان خدمت طرح پزشکان وپیرا پزشکان ویا گواهی معافیت ازطرح
تبصره: در رشته های دارای طرح ( داوطلبانی که در حین انجام خدمت موظف در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد می باشند بایستی گواهی اشتغال به طرح معتبر با ذکر تاریخ شروع، محل وتاریخ پایان طرح و به روز ازمحل انجام خدمت اخذ وبه همراه تصویر حکم خدمت طرح ارائه نمایند . (داوطلبان دارای طرح اجباری بایستی تا آخرین روز ثبت نام یعنی 99/10/26 طبق مفاد دفترچه آزمون طرح خود را در واحدهای تابعه دانشگاه شروع کرده باشند.)
6- اصل و تصویر خوانا از مدرک تحصیلی مورد نیاز مندرج در آگهی و یا گواهی فراغت از تحصیل معتبر(فراغت از تحصیل مجاز حداکثر تا تاریخ 99/10/26 می باشد)
7- دانلود و تکمیل فرم اطلاعات فردی از زیرسایت گزینش به آدرس https://selection.skums.ac.ir
8-همراه داشتن سایر مدارک مورد نیاز مطابق دفترچه راهنمای آزمون

تذکرات بسیارمهم :
-رعایت کلیه پروتکل های بهداشتی(همراه داشتن ماسک- فاصله اجتماعی ، داشتن خودکار شخصی) الزامی می باشد.
- مدارک بایستی کامل و بدون هیچگونه نقص وایرادی توسط شخص داوطلب ارائه گردد . بدیهی است در غیر اینصورت مسئولیتی متوجه دانشگاه نخواهد بود.
- چنانچه داوطلبان در هنگام ارائه مدارک ، اطلاعات خلاف واقع و نا صحیح ارائه نموده یا واقعیتی را کتمان نموده باشند ، لذا طبق مفاد آگهی از انجام مراحل بعدی از جمله گزینش و...آنها ممانعت بعمل خواهد آمد و ضمن برخورد قانونی با فرد خاطی از لیست پذیرفته شدگان حذف خواهدشد ) حتی در صورت بکارگیری وصدور حکم استخدامی حکم مزبور لغو وبلا اثر می گردد( وداوطلب واجد شرایط بعدی ) به ترتیب نمره فضلی)به جایگزینی آن پذیرفته و هیچگونه عذری در این خصوص قابل قبول نبوده و حق هیچگونه اعتراضی نخواهد داشت.
-در صورتیکه هرگونه تغییری در نتایج اعلام شده بدلیل اصلاحات احتمالی از طریق سازمان سنجش آموزش کشور بوجود آید ، متعاقبا از طریق همین سایت اطلاع ر سانی خواهد شد.
-مجددا یادآوری می گردد فرم اطلاعات فردی موضوع بند 7 مدارک مورد نیاز قبل از مراجعه بصورت خوانا و دقیق تکمیل گردد.
جدول زمان و مکان تحویل مدارک

***با توجه به اینکه حضور شخص داوطلب جهت تکمیل فرم های مربوطه در زمان تحویل مدارک الزامی میباشد مجدداً تأکید می گردد عدم مراجعه شخص داوطلب در زمان مقرر ) مهلت تعیین شده در جدول فوق ( به منزله انصراف ویا نداشتن شرایط ویا نقص مدارک تلقی وداوطلب مزبور از انجام سایر مراحل محروم شده وحق هیچگونه اعتراض نخواهد داشت . بدیهی است در اینصورت با هماهنگی سازمان سنجش آموزش کشور از سایر شرکت کنندگان به ترتیب نمره فضلی دعوت بعمل خواهد آمد.

کمیته آزمون استخدامی