دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۲/۱
1400/06/24
فراخوان متقاضیان تاسیس داروخانه در شهر دشتک
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد قصد اعطای مجوز موافقت اصولی تاسیس یک باب داروخانه نیمه وقت عصر در شهر دشتک را دارد، لذا از کلیه متقاضیان دعوت می شود ضمن مراجعه حضوری به معاونت غذا و دارو و اعلام آمادگی کتبی، از طریق سامانه HIX حداکثر تا 31 / 06 / 1400 نسبت به تکمیل و ارایه مدارک ذیل اقدام نمایند.

1- ارایه تصویر پروانه داروسازی
2- ارایه تصویر تمام صفحات شناسنامه
3- تصویر کارت ملی
4- ارایه سابقه فعالیت که به تایید معاونت غذا و داروی دانشگاه محل فعالیت رسیده باشد( ذکر شروع و خاتمه الزامی است)
5- ارایه مدرک معتبر از سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران در صورت سابقه ایثارگری
** قابل ذکر است در صورت عدم ارائه هریک از موارد فوق ( تحویل کپی و رویت اصل مدارک توسط کارشناس معاونت ) امتیاز آیتم مربوطه برای متقاضی محسوب نگردیده و اعتراض در این خصوص وارد نمی باشد.

قابل ذکر است در صورت عدم مراجعه متقاضیان قبلی ثبت شده در سایت HIX، مجوز به اولین متقاضی مراجعه کننده تعلق خواهد گرفت.