دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
اطلاعیه چهل و نهمین دوره آزمون پذیرش دستیاری تخصصی

با عرض سلام و آرزوی سلامتی
داوطلبان گرامی به موارد ذکر شده ذیل توجه نمایند
1-کارت ورود به جلسه آزمون بنا به اعلام سنجش آموزش پزشکی از روز سه شنبه 20 اردیبهشت در سایت آن سازمان قابل دریافت می باشد. آزمون در صبح روز پنجشنبه مورخه 22 اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد
داوطلبان به هنگام دریافت کارت در خصوص علامت زدن موارد مربوط به کووید 19 دقت نمایند .در صورت علامت زدن گزینه به کورنا مبتلا هستم دانشگاه ملزم به تغییر حوزه امتحانی ایشان به بخش مربوط به مبتلایان کووید 19 می باشد لذا در ثبت این مورد دقت نمائید.
2-داوطلبان یک ساعت قبل از شروع آزمون در حوزه امتحانی حضور داشته باشند.زدن ماسک و رعایت فاصله گذاری اجتماعی ضروری است. با خود ماسک اضافه بهمراه داشته باشید.
3-با توجه به دستورالعمل آزمون این دانشگاه مکانی را جهت امانت گرفتن وسایل شما پیش بینی نکرده لذا از آوردن هرگونه وسایل اضافی جدا" خودداری نمائید .مسئولیت مفقودی وسایل بر عهده داوطلب خواهد بود.
4-به هنگام ورودبه حوزه امتحانی کارت ورود به جلسه و کارت ملی و شناسنامه خود را بهمراه داشته باشید.
5-در صورت مبتلا بودن به کووید 19 مراتب را در وقت اداری با شماره تماس 03833350341 آقای بهروز اسکندری مسئول برگزاری آزمون اطلاع دهید.
حوزه امتحانی: شهرکرد جاده رحمتیه مجموعه دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی سالن ورزشی شهید علم الهدی
*داوطلبانی که در هنگام دریافت کارت ورود به جلسه گزینه ابتلا به کورنا را ثبت نموده اند در طبقه فوقانی سالن آزمون خواهند داد .

با آرزوی موفقیت
معاونت آموزشی دانشگاه