دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۲/۱
1401/06/19
اطلاعیه در خصوص زمان و مکان ثبت نام رشته های مختلف مقطع کارشناسی ارشد سال 1401
ضمن عرض سلام و با تبریک وخیر مقدم به پذیرفته شدگان رشته های مختلف مقطع کارشناسی ارشد سال 1401 دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد بدینوسیله زمان ,مکان و دستورالعمل مربوط به ثبت نام اطلاع رسانی می گردد.

مدارک لازم جهت ارائه به حوزه ثبت نام:
 تکمیل فرم درخواست نامنویسی وارائه آن در زمان ثبت نام

· تکمیل فرم اطلاعات عمومی وارائه آن در زمان ثبت نام

· تکمیل فرم تعهد نامه عام وارائه آن در زمان ثبت نام

· تکمیل فرم تعهدنامه ارائه مرخصی بدون حقوق/ ماموریت آموزشی (اختصاصی شاغلین) وارائه ان در زمان ثبت نام

· کپی تمام صفحات شناسنامه و 5قطعه عکس پرسنلی
· کارت ملی هوشمند یا برگه رسید آن
· دانشنامه و ریز نمرات مقطع قبلی (در مورد دانشجویان ترم آخر که تا 1401/06/31 فارغ التحصیل می شوند، تسویه حساب مقطع قبلی و فرم ترم آخر جهت شرکت در آزمون کارشناسی ارشد قابل قبول می باشد)
· کپی مدرک نشان‌دهنده وضعیت نظام وظیفه و یا کارت پایان خدمت یا معافیت از خدمت نظام وظیفه به صورت کارت هوشمند یا گواهی تعویض از مرکز پلیس+10 ( درصورت داشتن کارت قدیمی ) ( در مورد دانشجویانی که درمقطع قبلی از معافیت تحصیلی استفاده نموده اند ارائه فرم لغو معافیت تحصیلی الزامیست ). دانشجویانی که در مقطع قبل از معافیت تحصیلی استفاده کرده‌اند و در این مقطع نیز واجد شرایط استفاده از معافیت تحصیلی می‌باشند، معافیت تحصیلی خود را از طریق پرتال جامع سازمانی نظام وظیفه به آدرس https://services.epolice.ir با کد کاربری (کدملی) و کلمه عبور (کد سخا قابل دریافت از مراکز پلیس +10 سراسر کشور) درخواست نمایند.نکته مهم: پذیرفته شدگانی که در حال انجام خدمت مقدس سربازی هستند لازم است در پذیرش غیرحضوری وضعیت نظام وظیفه را مشمول انتخاب نمایند تا بتوانند درخواست تایید معافیت تحصیلی را از سیستم دریافت و جهت انجام مراحل معافیت تحصیلی به پلیس +10 مراجعه نمایند.
· گواهی پایان طرح( مخصوص مشمولین طرح)
· موافقت‌نامه بدون قید و شرط برای ادامه تحصیل شاغلین و مربیان رسمی از بالاترین مقام مسئول اداری (نیروی انسانی محل اشتغال) و آخرین حکم کارگزینی در سال 1401
· مدارک نشان دهنده وضعیت سهمیه، جهت استفاده‌کنندگان از سهمیه استعدادهای درخشان، رزمندگان، ایثارگران، همسر و فرزند شاهد، آزاده، همسر و فرزند آزاده، جانبازان، فرزند و همسر جانباز، فرزند و همسر مفقودالاثر)

نکته ها:
*فرم ها پرینت و در زمان ثبت نام ارائه شود .در حوزه ثبت نامی به جهت جلوگیری از تجمع فرمی توزیع نخواهد شد.
*در تکمیل فرم ها نیازی به درج شماره دانشجویی نمی باشد.شماره دانشجویی هنگام ثبت نام ارائه خواهد شد.مجدد تاکید می گردد در حوزه ثبت نامی فرمی توزیع نمی گردد و مکانی نیز جهت پرینت فرم ها وجود ندارد لذا حتما فرم ها را دانلود و پرینت نمائید.
*ارائه پرینت قبولی اخذ شده از سایت سنجش پزشکی الزامی است.معرفی به دانشکده و انتخاب واحد از طریق همین پرینت خواهد بود.

زمان ثبت نام:(ثبت نام بصورت حضوری می باشد) از ساعت 8صبح لغایت 12ظهر
روزهای ثبت نام:
یکشنبه 20شهریورماه : کلیه رشته های مربوط به دانشکده پرستاری و مامائی
دوشنبه 21شهریورماه: کلیه رشته های مربوط به دانشکده بهداشت و دانشکده فن آوریهای نوین
سه شنبه 22شهریورماه : کلیه رشته های مربوط به دانشکده پزشکی
مکان ثبت نام: شهرکرد بلوار آیت الله کاشانی ستاد دانشگاه علوم پزشکی ساختمان معاونت آموزشی اداره پذیرش و ثبت نام
با آرزوی موفقیت و سلامتی
معاونت آموزشی دانشگاه