کتابخانه دانشکده دندانپزشکی
۱۴۰۳/۱/۹
1399/07/30
سامانه منبع یاب

سامانه منبع یاب ابزاری برای جستجو و بازیابی منابع اطلاعاتی پزشکی یکی از 12 سامانه (نظام نوین اطلاعات پژوهشی پزشکی ) است که توسط مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از طریق آدرس http://rsf.research.ac.ir در دسترس است و در برگیرنده مجلات، کتاب‌ها، راهنما‌ها، فیلم و تصاویر آموزشی و بانک‌های اطلاعاتی الکترونیک است.

سامانه منبع‌یاب با هدف تهیه فهرست کامل و به روز منابع مورد اشتراک subscribed وزارت بهداشت و همچنین با هدف فراهم‌سازی امکان جستجوی لغتی، بازیابی الفبایی و موضوعی مجلات یک ناشر خاص طراحی و پیاده‌سازی شده است. به تازگی مقادیر جدید ضریب تاثیر یا impact Factor ژورنال های ایندکس شده در web of Science و ضریب CiteScore آنها که در Scopus نیز قابل مشاهده است؛ در این سامانه مقابل نام هر ژورنال موجود است.

تاریخ بروز رسانی 1403/01/09