دانشگاه علوم پزشكي شهركرد
1398/12/26
دريافت كارنامه نهايي آزمون استخدام پيماني آبان ماه 98

پيرو اطلاعيه هاي قبلي و با توجه به اعلام نتايج آزمون استخدامي آبان ماه 98 و صدور كارنامه براي متقاضيان توسط سازمان سنجش آموزش كشور براي كليه شغل محل هاي مربوط به اين دانشگاه به اطلاع ميرساند:

داوطلبان محترم آزمون ياد شده ( افرادي كه در مرحله اول جهت فرايند بررسي مدارك دعوت گرديده بودند و مدارك آنها توسط واحد امور استخدام مورد تاييد بوده و با رعايت قوانين و مقررات مندرج در دفترچه راهنماي آزمون استخدامي ياد شده واجد شرايط ميباشند.) ميتوانند با مراجعه به سايت سازمان فوق به نشاني www.sanjesh.org از وضعيت نهايي خود مطلع گردند .

شايان ذكر است پذيرفته شدگاني كه قبلا در مرحله اوليه اعلام نتايج، مدارك خود را به هسته گزينش دانشگاه ارائه ننموده اند مي بايستي در اسرع وقت نسبت به تحويل مستندات و مدارك مربوطه به آن هسته اقدام نمايند .
شايان ذكر است انعقاد قرارداد با پذيرفته شدگان، مشروط به اعلام و تاييد هسته گزينش و با رعايت ضوابط و مقررات مربوطه امكان پذير ميباشد . لازم به ذكر است با توجه به بحران فعلي كشور و ضرورت مقابله با ويروس كرونا، در صورت نياز دانشگاه كه طي اطلاعيه هاي بعدي متعاقبا اعلام خواهد شد، پذيرفته شدگان نهايي مكلف به حضور در محل خدمت تعيين شده پس از صدور معرفي نامه خواهند بود و عدم مراجعه ايشان در زمان مقرر به منزله انصراف قطعي از استخدام تلقي و اولويت متقاضي كان لم يكن محسوب و از نفرات واجد شرايط جايگزين خواهد شد.

كميته آزمون استخدامي دانشگاه

م.نظري