دانشگاه علوم پزشكي شهركرد
1399/05/29
پويش ملي مهارت هاي نرم و فرهنگي برگزارمي شود
سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور از برگزاري پويش ملي مهارت هاي نرم و فرهنگي در راستاي ارتقاي توان مقابله جامعه با بحران ويروس كرونا و آثار رواني، اقتصادي واجتماعي آن خبر داد.
با توجه به ظرفيت هاي سازمان در راستاي مقابله با شيوع ويروس كرونا، «كميته مداخله مهارت در بحران كرونا» در دفتر امور بانوان و خانواده سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور با تعامل كانون انجمن هاي صنفي آموزشگاه هاي آزاد فني و حرفه اي كشور تشكيل و بستر برپايي « پويش ملي مهارتي » فراهم شد.
تصويرسازي بازي هاي گروهي، كوتاه و موجز، ساده و روان و همه فهم، بيان مصاديق،محتوا مرتبط با بحران كرونا، درج لوگوي سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور در انتهاي محتوا، امكان درج لوگوي ادارات كل تابعه سازمان، موسسه، شركت و... ذيل لوگوي سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور و تعيين محور محتوا از قواعد ارسال محتوا در اين پويش است.
 در اين پويش شيوه هاي ارائه حجم و فرمت محتوا شامل: موشن گرافيك (حداكثر 5 دقيقه)، فيلم مستند (حداكثر 5 دقيقه)، فيلم مفهومي (حداكثر 5 دقيقه)، هنرهاي دراماتيك موسيقي (حداكثر 5 دقيقه)، نمايش مفهومي (حداكثر 5 دقيقه)، انيميشن (حداكثر 5 دقيقه)، پادكست (حداكثر 2-3 دقيقه)، نمايشنامه خواني راديويي (حداكثر 5 دقيقه )، عكاسي و تصويرسازي (فرمت jpeg- رزوليشن300 – اندازه A4 ) و بازي هاي گروهي (ترجيحا همراه با تصوير با حجم 10 تا 15 MEG) است.
گفتني است، انتشار محتواي مورد تاييد با نام خالق اثر در اينستاگرام سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور، انتشار محتوا به همراه لوگوي صاحب اثر در شبكه هاي مجازي، كانال هاي و گروه هاي تخصصي مراكز دولتي و آموزشگاه هاي آزاد فني و حرفه اي كشور، امكان معرفي صاحبان ايده و آثار فاخر به سرمايه گذاران، مشاركت كنندگان و دستگاه هاي حامي ايده هاي نو و ايجاد فرصت مشاركت هنرمندان در پايداري جامعه و ارتقاي فرهنگ و توان مقابله نرم با بحران ناشي از شيوع ويروس كرونا از مزاياي شركت در اين پويش است.

جهت دريافت شيوه نامه ارسال آثار محتواي پويش مهارت هاي نرم و فرهنگي كليك نماييد.
پويش ملي مهارت هاي نرم و فرهنگي