دانشگاه علوم پزشكي شهركرد
1399/08/26
فراخوان انتخاب پژوهشگر برتر دانشجویی سال 98 دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد

کمیته تحقیقات دانشجویی در نظر دارد به منظور ارج نهادن به امر پژوهش و جهت ترغیب و تشویق دانشجویان محقق دانشگاه، دو دانشجو (یک نفر در مقطع کارشناسی و دکترای عمومی و یک نفر در مقطع کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی پایه و بالینی) را به عنوان پژوهشگران برتر دانشجویی سال 98 انتخاب نماید.

انتخاب دانشجوی پژوهشگر برتر بر اساس معیارهای انتخاب پژوهشگر برتر بند (ک) دانشجویی انجام خواهد شد.
دانشجویان متقاضی شرکت در این فراخوان لازم است فرم انتخاب پژوهشگر برتر دانشجویی (فرم پیوست) را تکمیل و به همراه مدارک و مستندات به دفتر کمیته تحقیقات دانشجویی واقع در طبقه چهارم ساختمان شماره 2 ستاد دانشگاه تحویل نمایند.
مهلت شرکت در این فراخوان و ارسال مدارک و مستندات سوم آذرماه 99 می باشد.
طبق مصوبات شورای پژوهشی دانشگاه دانشجویانی که طی 2 سال گذشته به عنوان پژوهشگر برتر انتخاب شده اند حق شرکت در این فراخوان را ندارند.