دانشگاه علوم پزشكي شهركرد
1399/08/29
اطلاعیه شماره (2) کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا

🔰 در اجرای مصوبات ستاد ملی مدیریت کرونا و در پاسخ به پیگیری‌ های مردمی و مطالبات افکار عمومی در راستای قطع زنجیره انتشار و انتقال ویروس منحوس کرونا، اطلاعیه شماره 2 کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی در خصوص طرح جامع مدیریت هوشمند محدودیت‌ها متناسب با روند و وضعیت بیماری کووید 19 در شهرها به استحضار ملت شریف ایران و اصحاب ارجمند رسانه می‌رسد و جزئیات مرتبط با هر یک از موضوع های مطرح شده، در اطلاعیه های بعدی اعلام می‌شود:

1. طرح جامع مدیریت هوشمند محدودیت‌ ها بر پایه جغرافیایی شهرها تدوین و اجرا خواهد شد.
2. علاوه بر محدودیت‌ها مشخص شده در طرح، برگزاری هرگونه نمایشگاه(عمومی، تخصصی و بین المللی) در همه وضعیت‌ها (زرد، نارنجی و قرمز)، تا عادی شدن شرایط ممنوع می‌باشد.
3. ادامه فعالیت بقاع متبرکه و اماکن مقدس زیارتی برابر دستورالعمل‌های ابلاغی قبلی وزارت بهداشت خواهد بود.
4. همه دستگاه‌ های دولتی، اشخاص حقیقی و حقوقی بخش غیر دولتی و تولیدی مکلف به اجرای دستورالعمل‌های ابلاغی در چارچوب مدیریت بیماری هستند.
5. استفاده از ماسک در اماکن عمومی و پرتردد در همه شهرها در همه وضعیت‌ها الزامی می‌باشد و متخلفان برابر مصوبات ستاد ملی جریمه خواهند شد.
6. زمان خاتمه محدودیت‌ ها در شهرهای زرد، نارنجی و قرمز منوط به تغییر وضعیت‌ها بوده لذا تصور دو هفته‌ای بودن طرح تلقی درستی نمی باشد.

7.لیست مشاغل گروه دوم عبارتند از:
1- بوستان‌ها و مراکز تفریحی،
2- پاساژهای سربسته و سرباز، بازارهای سرپوشیده، مراکز خرید و فروش بزرگ غیر مواد غذایی و بازارهای موقت.
3-بازارها و نمایشگاه‌های فروش انواع خودرو، مراکز شماره گذاری اتومبیل.
4- باشگاه‌های ورزشی، سالن‌های بدن سازی.
5- آرایشگاه‌های مردانه.
6- مراکز فروش لوازم آرایشی و بهداشتی.
7-مراکز فروش فرش و موکت، لوازم خانگی، پارچه، پرده، مبلمان، تزیینات داخلی.
8- مراکز فروش کادویی، اسباب بازی، لوازم‌التحریر.
9- مراکز فروش انواع پوشاک، کیف و کفش، خرازی، خیاطی.
10- آتلیه و عکاسی.
11- آژانس مشاور املاک.
12-خدمات چاپ دیجیتال.
13- مراکر تهیه و طبخ غذا با پذیرش مشتری، قهوه‌خانه‌ها با عرضه مواد دخانی.
14-قنادی و شیرینی‌پزی تر و خشک، آب میوه و بستنی فروشی و مشاغل مشابه.

🔰 از ملت عزیز تقاضامندیم اخبار و اطلاعات لازم را از طریق اطلاعیه‌های صادره دریافت نمایند.

کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا