دانشگاه علوم پزشكي شهركرد
1399/12/23
اطلاع رسانی فرآیند بررسی مدارک آزمون استخدامی 99/11/24

با عنایت به اعلام نتیجه اولیه آزمون استخدامی مورخ 99/11/24 (ویژه دانشگاه های علوم پزشکی کشور ) از طریق سازمان سنجش آموزش کشور ، به اطلاع داوطلبان می رساند :
برنامه زمان بندی بررسی و مکان تحویل مدارک متعاقبا از طریق وب سایت دانشگاه(www.skums.ac.ir) اعلام خواهد شد. بنابراین داوطلبان گرامی می توانند ابهامات احتمالی را از طریق سایت سازمان سنجش پیگیری نموده و از مراجعه حضوری به دانشگاه و تماس های تلفنی خودداری نمایند.شایان ذکر است بر اساس مفاد دفترچه آزمون و همچنین بخشنامه های ابلاغی ، افرادی که در مرحله اول اعلام نتایج جهت سیر مراحل بررسی مدارک به دانشگاه معرفی می گردند و در موقع ثبت نام آزمون ، گزینه خود اظهاری خدمت در بخشهای درگیر مستقیم با بیماری کرونا را انتخاب و برای آنها در کارنامه صادره امتیاز کرونا لحاظ گردیده ، بایستی فرم پیوست این اطلاعیه را که به امضاء و تایید اعضاء رسیده باشد در زمان بررسی و تحویل مدارک به دانشگاه ارائه نمایند. ( دریافت فرم )

دبیرخانه آزمون استخدامی