دانشگاه علوم پزشكي شهركرد
1400/07/04
اطلاعیه (شماره 1) در خصوص پذیرفته شدگان آزمون سراسری سال 1400

ضمن عرض سلام و تبریک به پذیرفته شدگان رشته های مختلف تحصیلی آزمون سراسری سال 1400 بدین لحاظ موارد ذیل جهت استحضار عزیزان پذیرفته شده ارائه می گردد.
1*  ثبت نام در این دانشگاه بصورت اینترنتی و ارسال مدارک بصورت پستی خواهد بود.زمان ثبت نام اینترنتی ونحوه ارسال مدارک به محض دریافت اطلاعات پذیرفته شدگان از سازمان سنجش در همین سایت اطلاع رسانی خواهد شد.
2* پذیرفته شدگان در نظر داشته باشند پذیرفته شدگان نیمسال دومی هم میبایست ثبت نام اینترنتی خود را انجام دهند. در خصوص پذیرفته شدگان پسر نیمسال دومی این قبیل افراد می بایست با مراجعه به دفاتر پلیس+10نسبت به تعیین تکلیف نظام وظیفه خود تا بهمن ماه اقدام لازم را صورت دهند.دانشگاه برای ایشان در بهمن ماه معافیت تحصیلی صادر خواهد کرد.
3* با توجه به تصمیمات اخذ شده مقرر گردیده دانشکده ها نسبت به اضافه کردن پذیرفته شدگان به گروههای دانشکده اقدامات لازم را صورت دهند. لذا کلیه پذیرفته شدگان با شماره همراه اعلام شده توسط آنها بهنگام ثبت نام در آزمون سراسری به گروهها اضافه خواهند شد لذا در صورت عدم نصب برنامه واتس اپ نسبت به آن اقدام نمایند.چنانچه مایل باشند پس از اضافه شدن در گروهها میتوانند درخواست تغییر شماره بدهند. تاکید می گردد کلیه اطلاع رسانی ها در خصوص کلاسها و سایر موارد اموزشی فقط از طریق این گروهها صورت خواهد پذیرفت.کارشناسان دانشکده ها و کارشناسان ستادی و همچنین کارشناسان معاونت دانشجویی فرهنگی(امور خوابگاه ,رفاهی و..) در این گروهها پاسخگوی سئوالات شما خواهند بود.
4* کلیه پذیرفته شدگان تا زمان اعلام زمان ثبت نام اینترنتی نسبت به تهیه اسکن مدارک لازم ثبت نام از قبیل پیش دانشگاهی و ریزنمرات(در صورت طی نمودن مقطع),دیپلم متوسطه و ریز نمرات کارت ملی(در صورت داشتن فقط تصویر رو ) صفحه اول شناسنامه, کارت معافیت یا پایان خدمت(در صورت دارا بودن ,ویژه آقایان) اقدام نمایند.
5*  کلیه اطلاعات از قبیل نحوه ثبت نام در قالب فایل راهنمای ثبت نام اینترنتی در بازه زمانی ثبت نام در سایت مربوطه بارگذاری خواهد شد.
6* کلیه اطلاعات از قبیل شروع کلاسها ,نحوه آموزش ,نحوه شرکت در کلاسهای آموزشی , کلیپ های آموزشی سامانه های کلاسهای مجازی و کلیپ های مربوط به آشنایی با دانشکده ها,نحوه اخذ خوابگاه و... در گروههای دانشکده ومعاونت دانشجویی فرهنگی (گروه واتس اپ) اطلاع رسانی خواهد شد.
منتظر اطلاعیه های بعدی ما باشید..

معاونت آموزشی دانشگاه (اداره پذیرش و ثبت نام و امتحانات)

11904