۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ ارديبهشت
1398/06/06 /Dorsapax/Data/Sub_47/File/abasbahreiniccccc.jpg
اولين جشنواره ايمني بيمار در دانشگاه علوم پزشكي شهركرد برگزار شد.
عباس بحريني اظهار داشت: اين جشنواره با حضور دكتر مريم حضرتي معاون مراقبت پرستاري وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، ، كارشناس وقايع ناخواسته و كارشناساني از اداره كل نظارت و ارزيابي معاونت درمان اين وزارت و روساي ادارات پرستاري و نظارت بر درمان ، ايمني بيمار دانشگاه هاي قطب ( يزد، اصفهان، كاشان و شهركرد) و جمع كثيري از پرستاران در سالن همايش هاي ابن سيناي مجتمع رحمتيه برگزار شد.
وي تصريح كرد: پيش از شروع جشنواره، آئين بزرگداشت شهيد مدافع حرم شهيد محمد حسن قاسمي، شهيد مدافع وطن شهيد قربانعلي اميدي و شهيدان راه خدمت رسول طاهري و ستار كاوياني در جوار شهداي گمنام دانشگاه همراه با اجراي گروه مارش سپاه قمر بني هاشم (ع) برگزار و ضمن تجليل از خانواده هاي اين عزيزان، سرپرست دانشگاه علوم پزشكي پس از خير مقدم به جايگاه پرستاران و خدمات اين قشر در نظام سلامت اشاره و در ادامه دكتر حضرتي به ايراد سخنراني پرداختند.
وي گفت: در ادامه نيز نقش توسعه مديريت و منابع در حفظ و ارتقاء ايمني بيمار توسط دكتر صالحي فرد سرپرست معاونت توسعه مديريت و منابع مطرح و ضمن ارائه مباحث علمي پيرامون Never Event نحوه گزارش دهي و اقدامات مورد نياز ، راه هاي پيشگيري از خطاهاي دارويي و اهميت ايمني بيمار توسط متخصصين امر ، بيانيه جشنواره قرائت و طرح پيشنهادي تنديس نام و طرح خواهر مركز آموزشي درماني هاجر(س) و مجتمع شهيد بهشتي خواندگي توضيح داده شد.
عباس بحريني دبير اولين جشنواره ايمني بيمار، امضاي تفاهم نامه خواهر خواندگي دو مركز آموزشي درماني هاجر س شهركرد وشهيد بهشتي كاشان ، رونمايي از تنديس نام ، كتاب ايمني بيمار از حرف تا عمل و اپليكيشن ايمني بيمار و تقدير از آثار برتر و برگزاري مراسم اختتاميه را از ديگر بخش هاي اين جشنواره برشمرد.
وي، همچنين از برپايي نمايشگاهي از مدل هاي ايمني و همچنين غرفه هاي بيمارستاني در حاشيه اين جشنواره خبر داد و افزود: دكتر حضرتي و همراهان وي پيش از ورود به سالن همايش از اين غرفه ها بازديد بعمل آوردند.
بحريني ، در ادامه با اشاره به ارسال يكهزار و 21 اثر توسط 340 شركت كننده به دبير خانه اين جشنواره افزود: از اين تعداد 20 اثر بعنوان آثار برتر، 30 اثر بعنوان آثار برگزيده و 20 اثر بعنوان آثار شايسته تقدير در جشنواره مورد تجليل قرار گرفتند.