۱۴۰۳/۱/۲۸
1399/06/30
وبینار آموزشی اپیدمیولوژی بیماران کووید-19 در جهان و ایران برگزار می گردد
وبدا؛ معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری، از برگزاری وبینار آموزشی اپیدمیولوژی بیماران COVID-19 در جهان و ایران با همکاری معاونت آموزشی دانشگاه و اساتید عضو هیئت علمی دانشکده بهداشت خبر داد.
به گزارش وبدا؛ دکتر اکبر سلیمانی افزود: این وبینار آموزشی روز سه شنبه یکم مهرماه 99 از ساعت 10 صبح لغایت 12 ظهر برگزار می شود.
به گفته وی، در این وبینار آموزشی آقایان دکتر سلیمان خیری(دکتری تخصصی آمار زیستی)، دکتر علی احمدی(دکتری تخصصی اپیدمیولوژی) و دکتر عبدالله محمدیان(دکتری تخصصی اپیدمیولوژی)، آخرین اطلاعات علمی در زمینه تخصصی خود را به سمع و نظر شرکت کنندگان محترم خواهند رساند.
دکتر سلیمانی افزود: علاقه مندان جهت شرکت در این وبینار آموزشی می توانند روز سه شنبه از طریق لینک http://webnar.skums.ac.ir/b/hea-c2k-r42 از مطالب مطرح شده در این وبینار استفاده نمایند.
وی اضافه کرد: همچنین شرکت کنندگان جهت دریافت و مشاهده کامل برنامه وبینار آموزشی می توانند به آدرس skums.ac.ir/g-corona مراجعه نمایند.