۱۴۰۳/۱/۲۸
1399/09/14
تبریک ریاست دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد به مناسبت روز حسابدار
وبدا؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری فرا رسیدن پانزدهم آذر ماه، روز حسابدار را به پرسنل شریف مجموعه ی مالی و حسابداران این مجموعه تبریک گفت.
به گزارش وبدا؛ دکتر مجید شیرانی، روز حسابدار را روز نماد تکریم و تجلیل از حسابداران و مظهر خردورزی ایشان در عرصه ملی دانست.
وی تصریح کرد: نیاز روز افزون موسسات و سازمانها به اطلاعات صحیح و بهنگام برای بکارگیری در فرآیند تصمیم گیری مقوله‌ای اجتناب ناپذیر است. به این منظور سیستم حسابداری به عنوان مهمترین زیر مجموعه سیستم اطلاعاتی مدیریت، اطلاعات مالی متنوعی را در اختیار استفاده کنندگان قرار می دهد.
وی با بیان اینکه، حرفه حسابداری از طریق ارائه اطلاعات درست به مدیران نقش بسزایی در سیاست‌گذاری‌های خرد و کلان و شفاف‌سازی فعالیت‌های اقتصادی هر سازمانی دارد اظهار داشت: بدون شک حسابداری در حوزه بهداشت و درمان نیز حائز اهمیت است.
وی در پایان مجددا روز و هفته حسابدار را به همه همکاران در این حرفه تبریک عرض نموده و ضمن آرزوی توفیق روزافزون از درگاه ایزد منان، از زحمات یکایک آنان تقدیر و تشکر نمود.