مدیریت روابط عمومی
۱۴۰۳/۲/۶
1399/09/27
مراجعه 186 بیمار سرپایی مشکوک به کرونا به مراکز درمانی چهارمحال و بختیاری
وبدا; رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از مراجعه 186 بیمار با علائم بالینی مشکوک به بیماری کرونا طی 24 ساعت گذشته به مراکز بهداشتی و درمانی سرپایی استان چهارمحال و بختیاری خبر داد.
به گزارش وبدا; دکتر مجید شیرانی افزود: از 186 بیمار تعداد 36 بیمار با علایم مشکوک به این بیماری در مراکز درمانی بستری شده اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد ادامه داد: طی 24 ساعت گذشته علاوه بر موارد سرپایی، تست 10 مراجعه کننده بیمارستانی با علایم بالینی مشکوک به بیماری کووید 19 که در مراکز درمانی بستری شده بودند مثبت قطعی اعلام شد.
وی عنوان کرد: هم اکنون 168 بیمار مثبت قطعی و مشکوک به بیماری کرونا در مراکز درمانی استان تحت مراقبت و درمان هستند که از این تعداد 133 نفر مثبت قطعی و مابقی در انتظار پاسخ نتایج آزمایشات برای رد یا تایید بیماریشان هستند.
دکتر شیرانی خاطرنشان کرد: متاسفانه طی 24 ساعت گذشته 1 مورد جدید فوتی ناشی از ابتلا به بیماری نوپدید کووید 19 در استان گزارش شده است و مجموع فوتی های ناشی از ابتلا به این بیماری در چهارمحال و بختیاری 693 نفر می باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد اضافه کرد: هم اکنون 24 بیمار با شرایط بحرانی و حال عمومی نسبتاً بد در بخش های مراقبت ویژه مراکز درمانی استان تحت مراقبت و درمان هستند.
وی یادآور شد: با محدودیت‌هایی که اعمال شد و همچنین رعایتی که مردم داشتند روند کلی بیماری رو به کاهش است، اما برای تدام این وضعیت باید با دقت مراقب باشیم که بیماری مجددا شعله‌ور نشود.
دکتر شیرانی اظهار داشت: با فراهم شدن امکان انجام تست‌های سریع در قالب طرح شهید حاج قاسم سلیمانی گام بزرگی برداشته خواهد شد چون اساس کنترل اپیدمی‌ها اینگونه است که ویروس باید ردیابی شود نه اینکه منتظر مراجعه بیماران به مراکز بهداشتی و درمانی بمانیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد بیان کرد: در طرح شهید حاج قاسم سلیمانی هفت راهبرد وجود دارد که توسط سه گروه شامل تیم‌های مراقبت، نظارت و حمایت اجرایی می‌شوند.
وی تاکید کرد: در مرحله اول کسانی که تماس نزدیک با مبتلایان داشته‌اند باید بعد از انجام مصاحبه از آن‌ها تحت مراقبت و در صورت نیاز انجام تست سریع قرار گیرند.
دکتر شیرانی گفت: در مرحله دوم باید بر اصول جداسازی و قرنطینه نظارت کافی صورت گیرد چراکه عده کثیری از مردم پیام‌های بهداشتی را به درستی درک و اجرا می‌کنند ولی عده‌ای ممکن بود از درک صحیح پیام‌های بهداشتی عاجز باشند یا آگاهانه و ناآگاهانه موازین بهداشتی را رعایت نکنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد افزود: مسئله بسیار مهم‌تر مسئله حمایتی است، وقتی محدودیت‌هایی اعمال می‌شود در هر حال قشر آسیب‌پذیر جامعه دچار نقصان‌ها و ضررهایی می‌شوند که نقش تیم‌های حمایتی تهیه لوازم اولیه زندگی برای این قشر است.
وی به گروه‌های آسیب‌پذیر جامعه به عنوان یکی از چالش‌های عمده در بحث قرنطینه اشاره و عنوان کرد: این افراد یا بیماری زمینه‌ای دارند یا افراد سالمند و مسن هستند که بیشترین تلفات در بیماری کرونا نیز از بین همین افراد است.
دکتر شیرانی یکی از وظایف تیم‌های حمایتی را قرنطینه معکوس دانست و خاطرنشان کرد: قرنطینه معکوس یعنی فراهم کردن نیازهای گروه‌های آسیب‌پذیر است تا مجبور نباشند در جامعه حاضر شده و در مواجه با بیماری قرار گیرند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد اضافه کرد: کنترل پاندمی گسترده‌ای مثل کرونا فقط با همکاری همه افراد جامعه که گستره جغرافیایی وسیعی را پوشش می‌دهد قابل انجام است.
تعداد بازدید:
257
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal