۱۴۰۳/۲/۴
1399/12/05
انجام بیش از 69 هزار نمونه گیری از بیماران مشکوک به کرونا در چهارمحال و بختیاری
وبدا؛ رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری از انجام 69861 نمونه گیری تا دومین روز از اسفندماه 99 در قالب طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در این استان خبر داد.
به گزارش وبدا؛ سید راشد جزایری افزود: از این تعداد نتیجه آزمایش 24182 مثبت قطعی اعلام شد.
وی خاطر نشان کرد: از ابتدای شیوع بیماری کووید 19 تا کنون 767 بیمار در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.
جزایری تصریح کرد: اگر چه اختلاف چندانی از نظر جنسیتی بین افراد مبتلا به کرونا وجود ندارد اما مردان بیشتر از زنان به این بیماری گرفتار شده اند.
به گفته وی، تا کنون 82.58 درصد مبتلایان از جمعیت شهری و 17.42 درصد از جامعه روستایی بوده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، بیشترین گروه سنی مبتلا به کرونا را بین سنین 16 تا 45 سال اعلام کرد.
وی در مقایسه آمار تعداد مبتلایان و بهبود یافتگان در کشور و استان اظهار داشت: تا دومین روز از اسفندماه 99 در مجموع یک میلیون و 503 هزار و 753 نفر در کشور به کرونا مبتلا شده اند که 58 هزار و 809 نفر از آنها جان خود را در اثر ابتلا به این بیماری از دست داده اند.
وی تعداد بهبود یافتگان در کشور را یک میلیون و 285 هزار و 14 نفر اعلام کرد و افزود: درصد بهبود یافتگان در کشور 85.4 درصد بوده است.
جزایری با بیان اینکه از ابتدای شیوع بیماری کرونا در استان 24 هزار و 49 نفر به این بیماری مبتلا و 21 هزار و 732 نفر بهبود یافته اند افزود: درصد بهبود یافتگان در استان بیشتر از میانگین کشوری و برابر با 90.3 درصد بوده است.
وی همچنین درصد مرگ ومیر ناشی از کرونا در کشور و استان را به ترتیب 3.9 و 3.2 درصد اعلام کرد.
به گفته وی، همچنان سه شهرستان خانمیرزا، بن و سامان در وضعیت آبی و سایر شهرستان های استان در وضعیت زرد قرار دارند.