۱۴۰۳/۱/۳۱
1400/01/23
بزودی رکورد آمار مبتلایان به کرونا در آبان ماه 99 در چهارمحال و بختیاری شکسته می شود

وبدا؛ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری گفت: با توجه به روند شیوع بیماری کرونا در استان بزودی رکورد آمار مبتلایان به کرونا در آبان ماه 99 در این استان شکسته می شود.
به گزارش وبدا؛ دکتر فریدون رحمانی افزود: اگر چه امروز تست اختصاصی برای تشخیص ویروس جهش یافته کرونا انجام نمی شود ولی در همان ابتدا نیز 50 درصد موارد از نوع جهش یافته بود.
وی ادامه داد: در حال حاضر نیز، حداقل 50 درصد بیماران در استان، مبتلا به کرونای نوع انگلیسی هستند.
دکتر رحمانی گفت: بیشتر مراجعین سرپایی را جوان تر ها و موارد بد حال مربوط به مسن سالان می باشند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، با اشاره به انجام 5 دوره واکسیناسیون کرونا در استان و توزیع 10 پارت واکسن، از انجام واکسیناسیون برای 45 درصد کادر درمان استان خبر داد.
گفتنی است، همچنان موثر و بهترین راه مقابله با ویروس کرونا، شست و شوی صحیح دست ها، رعایت فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک است.