۱۴۰۳/۱/۱۰
1400/07/25
پیام تبریک معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد به مناسبت فرارسیدن‌ هفته سلامت بانوان‌ ایران‌

وبدا؛ معاون بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد در پیامی فرا رسیدن 24 تا 30 مهرماه‌، هفته‌ سلامت‌ بانوان‌ ایران‌ را گرامی‌ داشت.

به گزارش وبدا؛ در متن پیام‌ مهندس سید راشد جزایری معاون‌ بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی‌ شهرکرد و رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری آمده است:

بنام خالق مهر
با سلام و احترام

زنانی که خود را باور دارند و می‌دانند که اگر تصمیمی بگیرند قادر به انجام هر کاری هستند، دارای یک زیبایی درونی هستند.

در توانایی و عزم یک زن که مسیرش را بدون تسلیم شدن در برابر موانع طی می‌کند شکوه و زیبایی وجود دارد.

در زنی که اعتماد به نفسش از تجربه‌ها نشات می‌گیرد و می‌داند که می‌تواند به زمین بخورد، خود را بلند کند و ادامه دهد زیبایی وجود دارد و این زیبایی در بانوان ایرانی در تاثیرات اجتماعی آنان در بحران‌های مختلف کشور به وضوح دیده می‌شود.

همه ساله هفته پایانی مهرماه به عنوان هفته سلامت بانوان ایران نام گذاری می‌شود. امسال این هفته در شرایطی برگزار می‌گردد که جهان درگیر اپیدمی کووید 19 است.

اگرچه میزان ابتلا و مرگ و میر در مردان بیشتر است اما تاثیر طولانی مدت این همه گیری بر سلامت جسمی، روانی و اجتماعی زنان می‌تواند آسیب‌هایی به خانواده و جامعه وارد نماید.

نگرانی‌های مرتبط با سلامت زنان، افزایش وظایف و مسئولیت‌های زنان در همه گیری کرونا، وظایف سنگین زنان برای اداره امور فرزندان در شرایط خاص مدارس، مشکلات ناشی از مرگ همسر، فشارهای ناشی از تعطیلی، قرنطینه و از دست دادن شغل و... مسائلی هستند که آسیب هایی به سلامت جسمی، روانی و اجتماعی زنان وارد خواهد کرد.

زنان برای گذشتن از این موقعیت نیازمند آگاهی و حمایت همه جانبه خانواده و جامعه هستند.

سلامت این عزیزان به طور مسلم حافظ سلامتی جامعه خواهد بود. اینجانب هفته سلامت بانوان را به تمامی همکاران محترم و خانواده‌های معززشان تبریک عرض نموده، سلامتی و شادی برای همه آرزومندم.

سید راشد جزایری

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و رئیس مرکز بهداشت چهارمحال‌ و بختیاری