۱۴۰۳/۲/۶
1400/07/29
ورود 7500 دز واکسن آنفولانزا به استان چهارمحال و بختیاری

وبدا؛ معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری، از ورود 7هزار و 500 دز واکسن آنفولانزا به این استان خبر داد.
به گزارش وبدا؛ سید راشد جزایری افزود: این واکسن در مراکز استان توزیع و در اختیار 5 گروه در معرض خطر قرار می گیرد.
وی تصریح کرد: کادر بهداشت و درمان، بیماران صعب العلاج، جانبازان شیمیایی بالای 50 درصد، مادران باردار و مبتلایان به نقص ایمنی و سرکوب کننده سیستم ایمنی می توانند با مراجعه به مراکز بهداشتی و درمانی جهت تزریق واکسن آنفولانزا اقدام نمایند.
به گفته وی، سایر گروه های در معرض خطر مانند مبتلایان به بیماری های زمینه ای از جمله دیابت و بیماری های قلبی و عروقی می توانند واکسن آنفولانزا را از داروخانه ها تهیه و تزریق نمایند.
جزایری در خصوص منع تزریق واکسن آنفولانزا اظهار داشت: تزریق واکسن آنفولانزا تا دو هفته پس از تزریق واکسن کووید 19 نیاید انجام شود.
وی در ادامه در خصوص منع تزریق واکسن کووید 19 نیز یادآور شد، افراد از تزریق واکسن کرونا تا 45 روز پس از ابتلای قطعی به بیماری و تا دو هفته پس از بهبود علایم این بیماری منع شده اند.