۱۴۰۳/۱/۱۰
1400/08/03
تمدید مهلت ثبت نام در بیست‌وششمین دوره جشنواره قرآنی هدهد

وبدا؛ مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از تمدید مهلت ثبت نام در بیست و ششمین دوره جشنواره قرآنی هدهد تا 15 آبان 1400 خبر داد.

به گزارش وبدا، سید علی درخشان در تشرح این خبر اظهار داشت: به دنبال ابلاغ آیین نامه بیست و ششمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، مهلت ثبت نام بیست و ششمین جشنواره قرآنی هدهد تا 15 آبان‌ماه 1400 تمدید شد.
وی افزود: بر این اساس دانشجویان، کارمندان و اساتید دانشگاه می‌توانند طبق زمانبندی تعیین شده در 6 بخش جشنواره شامل "آوایی"، "ادبی"، "پژوهشی"، "فن آوری"، "معارفی" و "هنری" شرکت نمایند.
مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد اظهار داشت: همچنین برگزاری آزمون‌های بخش معارفی به 9 آذرماه جاری موکول و ثبت اطلاعات و مشخصات نفرات برتر بخش آوایی و معارفی نیز تا 15 آذرماه تمدید گردیده است.
وی در تشریح دیگر تغییرات صورت گرفته در این جشنواره گفت: آثار شرکت کنندگان در دو رشته "ترجمه‌خوانی" و "آیین سخنوری" به جای mp 3 باید به صورت mp 4 بارگزاری شود.
درخشان اضافه کرد: بیست‌وششمین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور (هدهد) مانند سنوات گذشته در دو مرحله دانشگاهی و سراسری برگزار خواهد شد و در گروه دانشجویان در تعدادی از رشته‌ها، مرحله ملی نیز اجرا خواهد شد.
وی زمان بارگزاری و ارسال آثار را به شرح زیر اعلام کرد:
1. ثبت نام در سامانه جشنواره توسط شرکت کنندگان تا 15 آبان ماه
2. بارگذاری آثار مرحله دانشگاهی بخش آوایی در سامانه توسط شرکت کنندگان تا 15 آبان ماه
3. برگزاری آزمون‌های بخش معارفی روز 9 آذرماه
4. بارگزاری مرحله دانشگاهی بخش‌های آوایی: 18 تا 23 آبان ماه
5. بارگزاری آثار بخش‌های ادبی، پژوهشی، فناوری و هنری در سامانه توسط شرکت کنندگان تا 15 دی ماه
6. برگزاری مرحله سراسری توسط مرکز قرآن و عترت (ع) وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (بخش معارفی: 25 بهمن ماه و سایر بخش ها: بهمن ماه 1400)
7. برگزاری مرحله ملی ویژه دانشجویان به میزبانی وزارت علوم فروردین ماه1401