۱۴۰۳/۲/۱
1401/04/25
لغو برگزاری همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی در پی تغییر رنگ بندی کرونایی در شهرستان شهرکرد
وبدا؛ مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی که با محوریت جوانی جمعیت و شعار«فرزندان سرمایه های زندگی» قرار بود همزمان با عید سعید غدیر خم در شهرکرد برگزار شود لغو گردید.
به گزارش وبدا؛ سید علی درخشان با اعلام این خبر افزود: با توجه به افزایش بار مراجعات سرپایی و بیماران بستری مشکوک و مبتلا به کرونا و به تغییر وضعیت رنگ بندی و نارنجی شدن وضعیت شهرستان شهرکرد به لحاظ شیوع بیماری کرونا و ضرورت تداوم پروتکل های بهداشتی و پرهیز از تشکیل هرگونه تجمعات، بنا بر تصمیم ستاد دانشگاهی مقابله با کرونا، برگزاری همایش پیاده روی روز دوشنبه مورخ 27 تیرماه 1401  لغو گردید.
وی تصریح کرد: بر اساس اعلام آخرین وضعیت رنگ بندی ها، هم اکنون سه شهرستان شهرکرد، بروجن و سامان در وضعیت نارنجی و چهار شهرستان فارسان، بن، کیار و کوهرنگ در وضعیت زرد و شهرستان های اردل، خانمیرزا و لردگان در وضعیت آبی قرار گرفته اند.