۱۴۰۳ سه شنبه ۱۱ ارديبهشت
1397/02/30 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/image_2018_05_16-10_26_16_015_q24.jpg
همايش تجليل از روابط عمومي هاي تابعه دانشگاه علوم پزشكي شهركرد برگزار شد
وب دا؛ مديريت روابط عمومي و امور بين الملل دانشگاه علوم پزشكي شهركرد گفت: بمناسبت 27 ارديبهشت روز ارتباطات و روابط عمومي با برگزاري همايشي تحت همين عنوان ضمن تجليل از مسئولين و رابطين روابط عمومي هاي مراكز تابعه دانشگاه بر اهميت و وظايف خطير فعالين اين عرصه تاكيد شد.
به گزارش وب دا؛ سيد علي درخشان افزود: اين همايش با توجه به در پيش بودن ايام مبارك ماه رمضان روز سه شنبه 25 ارديبهشت ماه با حضور رياست محترم دانشگاه، مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، روحانيون دو مركز آموزشي و درماني آيت الله كاشاني و هاجر(س) شهركرد، تعدادي از اعضاي محترم هيئت رئيسه دانشگاه، روساي شبكه هاي بهداشتي و درماني در مجتمع تفريحي رفاهي لاله سامان برگزار شد.
وي تصريح كرد: در اين همايش سعي شد با اجراي موسيقي هاي شاد و محلي توسط هنرمندان محبوب هم استاني، ايراد سخنراني توسط دكتر خالدي فر و حجت الاسلام و المسلمين مولوي ، ‌اهداي لوح تقدير و هدايا و شاخه هاي گل به مسئولين و رابطين روابط عمومي ها و صرف نهار در فضايي بهاري و دل انگيز اوقات خوش و بياد ماندني براي يكايك دوستان فراهم شود.