۱۴۰۳ يکشنبه ۱۶ ارديبهشت
1397/03/02 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/3d6e6_n00036355-bCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC.jpg
تبريك رئيس دانشگاه علوم پزشكي شهركرد بمناسبت فرا رسيدن سالروز فتح خرمشهر
وب دا؛‌ رئيس دانشگاه علوم پزشكي، خدمات بهداشتي و درماني چهارمحال و بختياري، فرا رسيدن سوم خرداد سالروز فتح شيرين خرمشهر در عمليات بيت المقدس را به عموم مردم بويژه دلاوران و سرافرازاني كه در 8 سال دفاع مقدس براي اسلام و ميهن عزيز افتخار ابدي به ارمغان آوردند تبريك گفت.
به گزارش وب دا؛ دكتر ارسلان خالدي فر اظهار داشت: نامگذاري سالروز غرورآفرين فتح و نصر عظيمي كه در سومين روز از خردادماه سال 1361 با توفيق الهي و كمترين ضايعات و غنايم بي‌پايان و هزاران اسير بعنوان روز مقاومت، ايثار و پيروزي همواره يادآور رشادت ها و جانفشاني هاي شهدا و رزمندگاني است كه با گذشت و ايثارشان آزادي، استقلال و عزت و سربلندي را براي كشور به ارمغان آورده اند.
وي در ادامه ضمن تبريك مجدد سالروز اين پيروزي بزرگ به خانواده معظم شهدا، جانبازان، آزادگان، رزمندگان، ايثارگران و به ويژه دلاور مردان 8 سال دفاع مقدس ، از درگاه خداوند سبحان براي همه هموطنان بويژه حماسه سازان 8 سال دفاع مقدس سرافرازي مسئلت نمود.