۱۴۰۳ شنبه ۸ ارديبهشت
1397/04/19 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/shahr kord banoCCC.jpg
برگزاري مسابقه كتابخواني به مناسبت هفته حجاب و عفاف
وب دا؛ مشاور رئيس دانشگاه علوم پزشكي شهركرد در امور بانوان و خانواده گفت: امور بانوان با همكاري معاونت اجتماعي و روابط عمومي دانشگاه در نظر دارد به مناسبت هفته حجاب و عفاف مسابقه اينترنتي از كتاب "راز يك فريب " نوشته يوسف غلامي و كتابچه ريحانه برگزار نمايد.
به گزارش وب دا؛ پروانه فتاحي افزود: اين مسابقه در تاريخ 97/4/24 ساعت 11 الي 11:20 برگزار و علاقمندان مي توانند با دانلود كتاب از اينترنت و تهيه كتابچه ريحانه از روابط عمومي دانشگاه در اين مسابقه شركت نمايند.
وي تصريح كرد: امور بانوان دانشگاه علوم پزشكي شهركرد در تلاش است با برگزاري برنامه هاي آموزشي، فرهنگي ، ورزشي و تفريحي ضمن تشويق بانوان شاغل در مجموعه به فعاليت هاي گروهي و فوق برنامه و ايجاد نشاط در بين اين عزيزان،‌مهارت هاي لازم براي تحكيم بنيان خانواده و فرزند پروري را ارائه و در راستاي اصلاح سبك زندگي افراد گام بردارد.
وي اضافه كرد: اميد است بانوان اين مجموعه با حضور پرشور در اين برنامه ها ضمن دستيابي به نشاط و تقويت روحيه خود ما را در تحقق اهدافمان ياري نمايند.