۱۴۰۳ دوشنبه ۱۷ ارديبهشت
1397/04/24 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/img_2980cccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc.jpg
برگزاري كارگاه آموزشي اورژانس هوايي در دانشگاه علوم پزشكي شهركرد
وب دا؛ مدير مركز مديريت حوادث و فوريت هاي پزشكي چهارمحال و بختياري، از برگزاري كارگاه آموزشي اورژانس هوايي در اين دانشگاه خبر داد.
به گزارش وب دا؛ دكتر فرامرز شاهين افزود: با توجه به در دست راه اندازي بودن پايگاه اورژانس هوايي در اين دانشگاه روز سه شنبه مورخ 2 مرداد ماه 97 لغايت چهارشنبه 3 اين ماه كارگاه دو روزه اورژانس هوايي از ساعت 8 الي 16 با همكاري اداره آمبولانس هوايي سازمان و كارشناسان هوانوردي در دانشگاه برگزار مي گردد.
وي تصريح كرد: مسئولين اورژانس 115 شهرستان هاي تابعه، مسئولين حراست حفاظت فيزيكي بيمارستان هاي تابعه، مدير مترون و سوپروايزرهاي باليني و آموزشي ، پرستاران و پرستاران بخش هاي اورژانس بيمارستان هاي تابعه، نمايندگان مراكز تسهيلات زايماني، مسئولين و سوپروايزرهاي ديسپچ استان و شهرستان ها،‌مسئولين پايگاه هاي جاده اي و شهري، يك نفر از تكنسين هاي پايگاه هاي جاده اي و شهري و نماينده پليس راه، راهداري و سازمان آتش نشاني در اين همايش حضور خواهند داشت.