۱۴۰۳ يکشنبه ۱۶ ارديبهشت
1397/06/24 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/4529dd41-a827-4389-b20a-7e0693ce19f3CCCCCCCCCC.jpg
تقدير از واحد هاي برتر دانشگاه در اجراي برنامه عملياتي در دانشگاه ها و دانشكده هاي علوم پزشكي كشور
وب دا؛ معاون توسعه مديريت و منابع دانشگاه علوم پزشكي شهركرد گفت: از واحدهاي برتر در زمينه اجراي برنامه عملياتي در دانشگاه ها و دانشكده هاي علوم پزشكي كشور در دومين جلسه شوراي مديران دانشگاه تقدير بعمل آمد.
به گزارش وب دا؛ دكتر حميد رئيسي افزود: با توجه به ارزيابي هاي صورت گرفته از روند اجراي برنامه در سه ماهه نخست سال 97 حوزه هاي پرستاري، غذا و دارو؛ تحقيقات و فناوري ، بهداشتي،‌ توسعه ومديريت روابط عمومي و امور بين الملل دانشگاه از بين واحدهاي تابعه، گزارش كار قابل قبول تري ارائه و شايسته تقدير معرفي شدند.
وي تصريح كرد: به همين منظور در دومين جلسه شوراي مديران دانشگاه علوم پزشكي شهركرد در سال 97 در نوزدهمين روز از شهريورماه جاري با حضور رياست، معاونين و مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه از مديران و كارشناسان مربوطه تقدير بعمل آمد.
دكتر رئيسي در ادامه با بيان اينكه تجربه تدوين و پايش برنامه عملياتي در دوسال گذشته نشان مي دهد كه برنامه عملياتي، بستر مناسبي براي كنترل و پيشرفت و اجراي تدابير ، راهكار ها و اولويت هاي مورد نظر مديران ارشد ستاد وزارتخانه در دانشگاه ها و دانشكده هاي علوم پزشكي فراهم كرده است بر مشاركت حداكثري مديران براي اجراي اين برنامه تاكيد كرد.