۱۴۰۳ سه شنبه ۱۱ ارديبهشت
1397/06/27 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/untitledcccCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC.jpg
برگزاري دوره بصيرت حسيني ويژه كاركنان و دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي شهركرد
وب دا؛ مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه علوم پزشكي شهركرد گفت: دوره بصيرت حسيني ويژه اساتيد و دانشجويان اين دانشگاه برگزار مي گردد.
به گزارش وب دا؛ حجت الاسلام و المسلمين حسين مولوي در خصوص شركت در اين دوره افزود: ابتدا وارد سايت skums.nahad.ir شده با كليك بر روي لينك سامانه آموزش مجازي نهاد دانشگاه علوم پزشكي وارد سامانه شويد با كليك روي گزينه عضويت، عضو سامانه شده و سپس دروس معرفي شده شامل: "واجب فراموش شده"،‌ "چگونه نماز خوب بخوانيم؟ " و "نگاهي نو بر نهضت حسيني" را مطالعه و با پاسخ گويي به سوالات امتياز لازم را كسب نمايد.
وي، تاريخ شروع و پايان دوره را از اول مهرماه تا پايان مهرماه 97 اعلام كرد و افزود: جهت كسب اطلاعات بيشتر مي توان با شماره : 03833346730 تماس حاصل نمائيد.
وي تصريح كرد: به 10 نفر اول كارت هديه به ارزش 500 هزار ريال و به نفرات برتر دوره جوايز نفيس اهدا مي گردد.
تعداد بازدید: 248