۱۴۰۳ دوشنبه ۱۰ ارديبهشت
1397/08/21 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/gyjhgjghj.jpg
برگزاري پياده روي سلامت همزمان با چهارمين روز از هفته ملي ديابت ويژه كاركنان دانشگاه علوم پزشكي استان
وبدا؛ مدير روابط عمومي و امور بين الملل دانشگاه علوم پزشكي شهركرد گفت: به مناسبت هفته ملي ديابت (19 لغايت 25 آبان ماه) مراسم پياده روي ويژه كاركنان ستاد دانشگاه، معاونت ها، دانشكده ها، بيمارستان هاي آيت الله كاشاني و هاجر(س) شهركرد و مركز بهداشت شهرستان شهركرد، روز سه شنبه مورخ 22 آبان ماه 97 برگزار مي گردد.
به گزارش وب دا؛ سيد علي درخشان افزود: اين برنامه همزمان با چهارمين روز از هفته ملي ديابت از ساعت 7:30 با تجمع در مركز بهداشت شهرستان شهركرد آغاز و شركت كنندگان پس از طي مسافت مركز تا پارك ملت و حضور در تپه نورالشهدا با آرمان هاي امام راحل تجديد ميثاق و ياد و خاطره شهداي هشت سال دفاع مقدس و مدافعين حرم را گرامي خواهند داشت.
به گفته وي، ضمن صرف صبحانه سالم، اجراي حركات نمايشي ورزشي اعضاي هيات ورزش هاي همگاني استان، با برپايي ايستگاه سلامت فشارخون، قند خون و خدمات مشاوره تغذيه به متقاضيان ارائه و به قيد قرعه به تعدادي از شركت كنندگان هدايايي به رسم يادبود اهدا مي گردد.
وي اظهار داشت: اين برنامه با همكاري مركز بهداشت استان، مركز بهداشت شهرستان شهركرد، سازمان بسيج جامعه پزشكي استان، مديريت روابط عمومي و امور بين الملل دانشگاه، دفتر امور بانوان و خانواده دانشگاه، اداره كل بيمه سلامت و هيات ورزش هاي همگاني استان برگزار مي گردد.
درخشان، در ادامه از همكاران براي حضور در اين برنامه و ترويج فرهنگ ورزش هاي همگاني و توجه به اهميت ورزش در امر سلامت و كاهش بار بيماري ها دعوت بعمل آورد.