۱۴۰۳ دوشنبه ۱۰ ارديبهشت
1397/08/23 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/3d6e6_n00036355-bCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC.jpg
تبريك رياست دانشگاه علوم پزشكي شهركرد به مناسبت هفته كتاب و كتابخواني و روز كتابدار
وبدا؛ رئيس دانشگاه علوم پزشكي شهركرد فرا رسيدن هفته كتاب و كتابخواني و 24 آبان ماه روز كتابدار را به تمامي تلاشگران در عرصه فرهنگ و علم و ادب  تبريك گفت.
به گزارش وبدا؛ دكتر ارسلان خالدي فر، از كتاب بعنوان بهترين مونس انسان ها و منبعي ارزشمند براي ارتقاء سطح دانش و آگاهي مردم و دريچه اي رو به دانش و نوآوري ياد كرد.
وي تصريح كرد: در عصر كنوني كه ارتباطات و دانش نوين بخش عمده اي از زندگي افراد را تحت تاثير قرار داده است بهره گيري از كتاب، اين چشمه دانش براي حركت از جهل به سوي نور و روشنايي بسيار ارزشمند است.
دكتر خالدي فر با ابراز اميدواري نسبت به اينكه انتخاب يك روز از تقويم بعنوان روز كتاب و كتابخواني بتواند زمينه اي براي فرهنگ سازي مسئله كتاب و كتابخواني و ايجاد عزم ملي براي بهره گيري از اين اندوخته ارزشمند و افزايش سرانه كتابخواني در كشور و كمك به رشد و بالندگي حيات اجتماعي مردم شود از تمامي كساني كه به نوعي در ترويج اين فرهنگ  نقش ايفا مي كنند تقدير كرد.