۱۴۰۳ دوشنبه ۱۷ ارديبهشت
1397/08/27 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/image_2018_11_18-18_24_51_670_4k8.jpg
همايش استاني غلبه بر ديابت در شهركرد برگزار شد
وبدا؛ مدير  روابط عمومي و امور بين الملل دانشگاه علوم پزشكي شهركرد، از برگزاري همايش ديابت بمناسبت هفته ملي اطلاع رساني ديابت در بيست و هفتمين روز از آبان ماه 97 در سالن همايش هاي ابن سيناي مجتمع رحمتيه شهركرد خبر داد.
به گزارش وبدا؛ سيد علي درخشان افزود: اين همايش با همكاري مركز بهداشت استان، اداره كل بيمه سلامت، مركز بهداشت شهرستان شهركرد، دفتر امور بانوان و خانواده دانشگاه علوم پزشكي شهركرد،مديريت روابط عمومي و امور بين الملل اين دانشگاه، سازمان بسيج جامعه پزشكي استان و انجمن حمايت از بيماران ديابتي با دعوت از متخصصين تغذيه و غدد، كارشناسان و مراقبين سلامت و جمعي از بيماران ديابتي برگزار شد.
وي، از برگزاري همايشي با عنوان "ديابت قاتل خاموش" و استقبال خوب شركت كنندگان براي بازديد از اين نمايشگاه در حاشيه اين همايش خبر داد و افزود: همچنين از چندين تن از فعالين عرصه پيشگيري و كنترل بيماري ديابت تجليل بعمل آمد.
درخشان گفت: سنجش قند خون متقاضيان و ارائه خدمات مشاوره تغذيه اي از ديگر بخش هاي اين همايش يكروزه آموزشي بود.
گفتني است، 19 لغايت 25 آبان ماه بعنوان هفته ملي ديابت نامگذاري شده است.