۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۹ ارديبهشت
1397/08/28 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/image_2018_11_19-8_11_48_980_7VEC.jpg
كتابخانه مركزي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد موفق به كسب رتبه نخست و جليل قاني بعنوان كتابدار برگزيده دانشگاههاي علوم پزشكي كشور معرفي شد
وبدا؛ معاون تحقيقات و فناوري دانشگاه علوم پزشكي، خدمات بهداشتي و درماني چهارمحال و بختياري گفت: كتابخانه مركزي دانشگاه نيز در دومين همايش ملي كتابداري پزشكي و اطلاعات سلامت در سال 1397 موفق به كسب رتبه نخست "برترين كتابخانه مركزي دانشگاههاي علوم پزشكي تيپ 3 كشور" در سال 1397 گرديد.
به گزارش وبدا؛ دكتر سيد كمال صولتي افزود: همچنين در اين همايش از جليل قاني دهكردي بعنوان حائز رتبه سوم كتابدار برگزيده كتابخانه هاي مركزي و دانشكده اي دانشگاه هاي علوم پزشكي كشور تجليل بعمل آمد.
به گفته وي،دومين همايش ملي كتابداري پزشكي و اطلاعات سلامت به همت معاونت تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت در دانشگاه علوم بهزيستي و توانبخشي برگزار شد.
وي تصريح كرد: قاني مسئول واحد علم سنجي و منابع الكترونيك دانشگاه علوم پزشكي شهركرد در اين همايش موفق به كسب رتبه سوم گرديد.
وي با ابراز خرسندي از موفقيت كسب شده توسط دانشگاه علوم پزشكي استان اظهارداشت: اين موفقيت حاصل عملكرد كليه همكاران كتابدار در مجموعه كتابخانه مركزي و كتابخانه هاي دانشكده اي و بيمارستاني مي باشد لذا قدردان تلاش هاي تمامي اين عزيزان هستيم.