۱۴۰۳ جمعه ۱۴ ارديبهشت
1397/10/25 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/DSC_0021.JPG
قدرداني از مديران شركت هاي توليدي حامي برنامه صبحانه سالم در شهرستان بروجن
وبدا؛ سرپرست شبكه بهداشت و درمان شهرستان بروجن گفت: بمنظور تجليل و قدر داني از مديران شركت هاي توليدي كه در اجراي موفقيت آميز برنامه صبحانه سالم در خصوص تأمين و تحويل مواد غذايي همكاري و مساعدت لازم را با مركز بهداشت انجام دادند تنديس سلامت به آنان اهدا گرديد.
به گزارش وبدا به نقل از روابط عمومي شبكه؛ محمد حسن كرمي افزود: برنامه صبحانه سالم با همكاري آموزش و پرورش در مدارس محروم شهر نقنه كه دانش آموزان اين آموزشگاه از نظر ضريب هوشي و استعداد به دليل عدم مصرف مواد غذايي مقوي و كالري دار و تحرك زياد نسبت به ديگر دانش آموزان در رده پائين تري قرار دارند اجرا گرديد.
به گفته وي، كارگاههاي توليدي لبنيات و بستني داتيس، ترشيجات گل دورك، شيره دشتك، آرد خوشه زرين و بسته بندي سبزيجات با توزيع مواد غذايي و محصولات خود براي 300 نفر از دانش آموزان بسته غذايي سالم و كامل تهيه نمودند.