۱۴۰۳ شنبه ۱۵ ارديبهشت
1397/10/26 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/kohrang.JPG
كانون بسيج جامعه پزشكي شهرستان كوهرنگ با حضور فرمانده سپاه ناحيه تشكيل جلسه داد
وبدا؛ سرپرست شبكه بهداشت و درمان شهرستان كوهرنگ گفت: روز چهارشنبه مورخ بيست و ششم ديماه 97،  جلسه اي با حضور فرمانده سپاه ناحيه شهرستان كوهرنگ و ساير اعضاي كانون بسيج جامعه پزشكي شبكه بهداشت ودرمان شهرستان در محل دفتر سرپرستي شبكه تشكيل شد.
به گزارش وبدا به نقل از روابط عمومي شبكه؛ حشمت الله منصوري افزود: در اين جلسه گزارش كاملي از فعاليتهاي انجام گرفته توسط كانون بسيج جامعه پزشكي شبكه و برنامه هاي اجرا شده در راستاي طرح شهيد دكتر رهنمون، خدمت جناب سرهنگ موسايي فرمانده سپاه ناحيه شهرستان ارائه شد.
وي تصريح كرد: در اين جلسه فرماندهي سپاه ناحيه شهرستان كوهرنگ ضمن تقدير از برنامه هاي اجرا شده در راستاي طرح ملي شهيد دكتر رهنمون، همكاري و تعامل هر چه بيشتر اعضاي كانون شبكه با معاونتهاي مختلف سپاه ناحيه شهرستان را خواستار شد و در ادامه افزود: سپاه ناحيه با كليه مسئولين در معاونتهاي اجتماعي، فرهنگي، سياسي، طرح و برنامه هماهنگي هاي لازم را جهت همكاري با بسيج جامعه پزشكي شبكه بهداشت ودرمان شهرستان كوهرنگ را انجام داده و همه ي پتانسيل ها و ظرفيتهاي سپاه شهرستان آماده همكاري لازم در جهت اجراي برنامه هاي مختلف بسيج جامعه پزشكي در شهرستان كوهرنگ مي باشد.
منصوري گفت: همچنين در اين جلسه ضمن اتخاذ تصميم در مورد اعزام تيمهاي تك تخصصي، مقرر شد در مناطق خويه ، سرآقاسيد، سجو، گاوشير، و مناطق لبد وچبد بازفت تيم هاي كانون بسيج جامعه پزشكي در قالب طرح ملي شهيد دكتر رهنمون حضور پيدا كرده و با ويزيت و تجويز داروي رايگان به مردم اين مناطق ارائه خدمت نمايند.
تعداد بازدید: 146