۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۲ ارديبهشت
1397/10/30 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/photo_2019-01-20_18-34-41.jpg
شصت و ششمين جلسه كارگروه تخصصي سلامت و امنيت غذايي استان تشكيل شد
وبدا؛ معاون اجتماعي دانشگاه علوم پزشكي، خدمات بهداشتي و درماني چهارمحال و بختياري از برگزاري شصت و ششمين جلسه كارگروه تخصصي سلامت و امنيت غذايي اين استان خبر داد.
به گزارش وبدا؛ دكتر علي احمدي افزود: اين جلسه روز يكشنبه مورخ 97/10/30 با حضور سرپرست دانشگاه علوم پزشكي، معاونين اين دانشگاه ، رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان، به رياست معاون سياسي و امنيتي استانداري برگزار شد.
به گفته وي، در پايان اين جلسه از برنامه جامع سلامت استان چهارمحال و بختياري در افق 1404 رونمايي شد.
دكتر احمدي، طرح اجراي برنامه ارتقاء سلامت 8 محصول كشاورزي استان در راستاي برنامه جامع سلامت و هشدار نسبت به برگزاري كلاس هاي آموزشي بدون مجوز مرتبط با سلامت در حوزه طب سنتي در ادارات، ارگان هاي دولتي و مساجد را از مباحث مطرح شده در اين جلسه برشمرد.
وي، ارايه پيشنهادات واصله موضوع نامه شماره 103/895/د مورخ 97/10/09 و قابل طرح در شوراي سلامت و امنيت غذايي كشور را از ديگر بخش هاي اين جلسه برشمرد.
به گفته وي، سرپرست دانشگاه علوم پزشكي استان در اين جلسه ضمن تاكيد بر لزوم مشاركت تمامي دستگاه ها و همكاري مردم در تحقق اهداف حوزه سلامت نسبت به افزايش روز افزون بار بيماري ها ابراز نگراني كرد.
معاون اجتماعي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد افزود: دكتر مجيد شيراني همچنين ابراز داشت: نبايد براي رفع مشكلات عديده استان با تدوين برنامه هاي بزرگ و دست نيافتني و بلند مدت از امور ساده، آسان و كوتاه مدت و در عين حال راهگشا غافل ماند.
دكتر احمدي گفت: معاون سياسي و امنيتي استاندار نيز در اين جلسه امنيت و سلامت را دو مقوله مهم و از عوامل پيشرفت و توسعه جوامع برشمرد.
وي اظهار داشت: مرداني در ادامه تاكيد كرد: سلامت و امنيت غذايي نبايد با هيچ مسئله اي ديگر گره بخورد و همه دستگاه ها موظفند در اين زمينه تلاش نمايند.
تعداد بازدید: 90