۱۴۰۳ دوشنبه ۱۷ ارديبهشت
1397/12/27 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/photo_2019-03-18_15-39-43.jpg
آشيانه اورژانس هوايي استان چهارمحال و بختياري احداث مي شود
وبدا؛ مدير عامل مجمع خيرين سلامت استان چهارمحال و بختياري گفت: به همت اداره امور شعب بانك رفاه كارگران آشيانه اورژانس هوايي استان احداث مي شود.
به گزارش وبدا؛‌عباس قادري افزود: در جلسه اي با حضور سرپرست دانشگاه علوم پزشكي استان،‌ تفاهم نامه همكاري و مشاركت ساخت آشيانه اورژانس هوايي چهارمحال و بختياري منعقد شد.
به گفته وي، اين پروژه با مشاركت مالي بانك رفاه كارگران به مبلغ پنج ميليارد ريال، توسط مجمع خيرين سلامت استان احداث و تجهيزات و نيروي انساني آن نيز توسط دانشگاه علوم پزشكي تامين مي گردد.
قادري افزود: اين آشيانه در مجموعه پرديس دانشگاه رحمتيه با زير بناي قريب به 700 متر مربع احداث و جهت بهره برداري به مديريت حوادث و فوريت هاي پزشكي استان تحويل مي گردد.
وي در پايان اظهار اميدواري كرد: عمليات احداث آشيانه در هفته سلامت سال آتي (اوايل ارديبهشت ماه) آغاز و در كمتر از يك سال به بهره برداري برسد.
تعداد بازدید: 105